icon

Menštruačné bolesti pár dní po ovulácii

nikca_123
27. apr 2020

Dobrý večer dámy. Prosím o váš názor ak ste sa stretli s niečím podobným keď ste sa snažili o dieťa. Mávam pravidelný 28 dňový menzes +- 1 deň.
7.4 som dostala menzes, 18.-19.04 sme mali s priateľom sex, od 22.04. do dnes mám neustále celé dni poblievanie podbruška, bolesť je podobná ako meštruačná, občas ma pichne v ľavom vaječníku (ovulačné bolesti mám vždy len v ľavom vaječníku). Neviem, čo si mám o tom myslieť? Môže to byť predzvesť nejakého zdravotného problému, tehotenstva alebo? Stretli ste sa s tým prosím niekto?

nikca_123
autor
27. apr 2020

@nikca_123 a podbruško mám mega nafúknuté. Prosím kto sa s tým stretli napíšte mi o čo išlo - či je namieste vyhľadať gynekológa alebo s tým počkať ešte.

mimzy123
27. apr 2020

Môže ísť aj o uhniezdovanie vajíčka, mne sa to stalo už pár krát.

sylvia_123
Autor odpoveď zmazal
kimivox
28. apr 2020

ja som to takto mala a som tehotna🙂 cudovaoa som sa ze co tak skoro ma zacalo boliet brucho ako pri ms a bolo to uhniezdenie este ma sem tam pichlo uz som tusila ze sa podarilo poton som pred ms zacala mat biely vytok brz zapachu co som nikdy nemala a ms uz neprisla 🙂💪😃

nikca_123
autor
28. apr 2020

@mimzy123 a trvalo aj u teba pobolievanie podbruška aj týždeň vkuse po ovulácii?

nikca_123
autor
28. apr 2020

@kimivox ja zatiaľ žiaden výtok nemám, nasadila som si totiž pred 3 dňami vaginálne probiotiká, lebo som sa zľakla, či nemôžem mať nejaké baktérie, zápal alebo niečo, lenže nikdy som takéto pobolievanie nemala resp. takéto mám deň pred MS a v deň MS, medzi moje MS príznaky skôr patrí nafúknutie, bolesť krížov, bolesti a zväčšenie pŕs, ale to asi len príde. Mám 6 dní do MS. U teba tiež bola tá mierna bolesť podbruška niekoľko dní? prípadne trvala až do času MS?

sylvia_123
28. apr 2020

@nikca_123 ja mam take iste pobolievanie podbruska ako opisujes. Predtym som toto nezazila este. citala som ze moze ist aj o tehotestvo. vsak uvidime ci ich dostaneme tento mesiac 🙂

nikca_123
autor
28. apr 2020

@sylvia_123 ja sa skôr obávam, aby to nebol nejaký zdravotný problém, ak to nebude tehotenstvo, tak zájdem k lekárovi po MS.

sylvia_123
28. apr 2020

@nikca_123 nestras, vela bab malo toto a ostali tehotne.treba vydrzat a verit 🙂

modroocka0
Autor odpoveď zmazal
sylvia_123
5. máj 2020

@modroocka0 Ahoj; no ostava ti len pockat, ci dorazi mrcha alebo nie. Mne dorazila a taka silna a bolestiva, ze amen.

modroocka0
Autor odpoveď zmazal
sylvia_123
5. máj 2020

@modroocka0 ja takisto mavam taky. Ale drzim palce; nech ti nedorazi 🙂

modroocka0
Autor odpoveď zmazal
bbajjuska
6. máj 2020

Zažívam momentálne to isté. 2 dni po ovulacii mi začalo pobolievanie podbruška a trvalo 5 dní. U mňa to však bolo sprevádzané aj výtokom. Teraz už mám 2 dni pokoj. Tiež sa bojím či to nie je niečo zdravotné, avšak teraz behať po lekároch sa mi popravde moc nechce. Čiže už len počkať či príde ms. Dúfam, že nie. 🙏

snazilka_bio_mamka
13. apr 2021

@nikca_123 ahoj, viem ze je tomu uz rok, ale co to bolo nakoniec? mam presne to iste, menstruacne bolesti a som len 4 dni po ovulke.

nikca_123
autor
13. apr 2021

@snazilka_bio_mamka no je tomu tak, že nič to neznamenalo, už sa snažíme rok a 5 mesiacov a nič... občas toto mávam, občas vôbec slabšie PMS.

jodo27
31. okt 2021

@nikca_123 :( ja som sa práve zobudila s takou bolesťou, tiež 4 dni po ovulacii. Ale ani si nejdem namyslat. Ale už si namyslam keďže tu som. Snažíme sa už rok a 7 mesiacov …