Meškanie menštruácie kvôli anovulačnému cyklu
14 deň som bola na folikulometrii. Lekár povedal, že vajíčko nedozrieva a zrejme pôjde o anovulacny cyklus. Cyklus mávam 28 dňový. 21.2. som mala dostať ms, teda už mešká 6 dní. Môže meškať kvôli tomu že som nemala ovuláciu?
ak existuje sanca tehotenstva, sprav si test... ak nie... a slo skutocne o anovulacny cyklus, predlzenie nastupu MS je 6 dni v poriadku... ak by to bolo 14 dni, vyhladaj lekara
ak existuje sanca tehotenstva, sprav si test... ak nie... a slo skutocne o anovulacny cyklus, predlzenie nastupu MS je 6 dni v poriadku... ak by to bolo 14 dni, vyhladaj lekara
@krasneleto na folikulometrii som bola kvôli tomu, že sa snažíme rok a pol neúspešne. Styk sme mali ale neviem či by to reálne mohlo teraz vyjsť
@krasneleto na folikulometrii som bola kvôli tomu, že sa snažíme rok a pol neúspešne. Styk sme mali ale neviem či by to reálne mohlo teraz vyjsť
@anonym_autor a test si skusala? ked na folikulometrii nebola potvrdena ovu... tak mohla byt bud neskor, alebo vobec... co vysvetluje , ze si bud tehu, alebo sa anovulacnym pounul cyklus.
@anonym_autor a test si skusala? ked na folikulometrii nebola potvrdena ovu... tak mohla byt bud neskor, alebo vobec... co vysvetluje , ze si bud tehu, alebo sa anovulacnym pounul cyklus.
@krasneleto ešte som nerobila. Má je šanca na tehotenstvo?
Testovala si odvtedy?
@krasneleto ešte som nerobila. Má je šanca na tehotenstvo?
@anonym_autor vacsia sanca je na nie ako ano... ale ludske telo je nevyspitatelne
@anonym_autor vacsia sanca je na nie ako ano... ale ludske telo je nevyspitatelne
@krasneleto omg... nevyspytatelne
Testovala si odvtedy?
@anonym_8e8932 zajtra kúpim test, tak vyskúšam ešte. Lebo ms stále neprišla
@anonym_8e8932 zajtra kúpim test, tak vyskúšam ešte. Lebo ms stále neprišla
@anonym_autor a inokedy mávaš ovuláciu?

Ano. Ak ta odvtedy lekar nekontroloval, tak kludne mohla byt ovulavia neskor a ms este len pride. Alebo ovulacia este len nastane a potom pride ms.