Mimomaternicové tehotenstvo a snaha o otehotnenie
Kedy sa vám podarilo otehotnieť a brali ste niečo nato alebo pili alchemiku?
@kkovacovak *do ovulácie
@kkovacovak ja v januári odobraty praví vajcovod a zatiaľ nič. Ci sa človek nato moc sústreďuje alebo co.
@jaankaa17 tak ešte máš čas. Mne hovorila dr že nech si dám život do poriadku a ukľudním sa predtým ako sa začneme vôbec snažiť. V tom období sme sa sťahovali a mala som veľa stresu v práci. Aj preto sme to preložili až po novom roku. Ono na to vplýva veľa vecí. Mne pomohla podľa mňa aj tá joga. Predsalen to máš aj určitú meditáciu a ukľudnenie.
@jaankaa17 ahoj, mala som mimomaternicové a v septembri mi odobrali ľavý vajcovod. Od decembra sme sa snažili, v nedeľu som si našla vytuzene 2 čiarky, zajtra idem k Dr tak dúfam ze všetko bude ok.. Pila som alchemilkovy čaj do ovulácie, a brala kyselinu listovú a po pravde sústredila som sa na to každý mesiac keď som mala plodné dni. Nech si vraví kto chce čo chce ale podarilo sa aj keď som na to neskutočne moc myslela. Nakoľko som mala minulý rok potrat a potom to mimomaternicové. Verím že to tretice bude všetko dobre.. Robila som si aj ovulacne testy. Prajem ti nech si nájdeš aj ty co najskôr 2//
@sjuzan0211 no ja som mala v tom januári ale pred tým sa nedarilo a tak mi doktorka predpisala clostilbegyt a Duphaston a hneď prví mesiac sa zadarilo potom som dostala týždeň nato covid a keď som prišla doktorke zistilo sa je to mimomaternicové
Ahoj ja som mala mmt v decembri ,zobrali mi ľavý vajcovod otehotnela som teraz v máji,pila som iba femibion 1 psychika roby dost svoje 🙂
@jaankaa17 ja som mala mimomaternicove v oktobri, zobrali mi aj pravy vajickovod. Nam lekar vravel cakat 3 mesiace, pocas toho som pila kazdy den alchemilku. Vo februari som zacala brat duphaston na PCOS, bolo mi z tych tabletiek neskutocne zle, ale pravdepodobne zabrali, lebo hned v aprili som nasla 2 ciarky a to sme sa vobec “nesnazili”, nemali sme ani cas, riesili sme ine veci 🤷🏼♀️

@jaankaa17 mimomaternicove v auguste, odobraty jeden vajcovod, po mesiaci sme sa mohli snažiť ale kvôli iným okolnostiam sme sa začali až po novom roku a teraz som v piatom mesiaci. Užívala som dlhodobo inofolic a alchemilku som pila od ovulácie,cvičila jogu na podporu plodnosti. Ale nám sa podarilo aj to mimo aj toto klasické tehotenstvo skoro na prvý šup