Mimomaternicové tehotenstvo - skúsenosti a rady na ďalšie tehotenstvo
Ahojte bohužial som prekonala MMT. Vybrali mi aj vajcovod so zarodkom. Chcem sa spytat na vase skusenosti, popripade mozne ďalšie tehotenstvo ( dokedy ste čakali so skušanim po operacii) resp. Či vám gynekológ robil po zakroku nejaké vyšetrenie priechodnosti toho zostavajúceho vajcovodu? Aké sú možnosti vyšetrení, viem že položit takuto otazku je trosku blbé, nakolko gynekolog by sa mal vyjadriť k tomu ale predsa len osobné skusenosti žien sú niekedy lepšie. Bolo to moje prve tehotenstvo takže mám trošku aj obavy a nechcela by som to uz znova zažiť.
Dakujem každemu za koment
Ahoj, ja som presne pred rokom prekonala tiež MMT a nie nekontrolujú druhy automaticky pri operácii. Musela som za Hyfosy zaplatiť okolo 160 eur. Ak by si mala záujem si popísať kľudne pošli správu 🙂
@jancusridilova111 a skusate dalsie babatko??
@tessa165 takze ste pockali a skusali otehotniet zase??
@babula2023 u nás to už prirodzene neslo kvôli komplikáciám pri operácii šli sme do ivf. Dnes už máme doma vytúžené deticky

V nemocnici vám nepovedali či je druhý priechodný? Pri operácii už sa dnes automaticky kontroluje, taktiež by mali dať hneď nejaké inštrukcie kedy môžete skúšať ďalšie. Mne povedali že počkať 3cykli. No u nás to bolo horšie lebo mi pri laparoskopii pretrhli nejakú cievky v bruchu a museli spraviť T rez. Inak vraj po klasickej laparoskopii by sme mohli po prvom cykle skúšať ale každý lekár odporučí iné čakacie doby. Ak by vás niečo zaujímalo kľudne mi napíšte súkromnú spravu