Mohla nastať ovulácia ihneď po menštruácii?
Ms mi skočila 30.12
Na druhy deň som testovala ovulacnymi testami lebo som mala hlien a bolesti pŕs a testy boli take ake sú na fotke potom od 9dc len bledli a boli take iste stále teraz som 16dc a testy stále nesilneju
myslite že ovulacia bola hneď po ms ?
Chrbtica má boli neskutočne tak som si robila aj test ale neviem no nikdy sa mi toto nestalo že by ovulacia bola tak skoro
Tento mesiac som začala užívať aj gynex myslite že to môže byt aj tým?

@nina0412 podla mna sfarbene pruzky nie su rovnako silne alebo silnejsie ako kontrolne pasiky ako uvadzaju tieto testy, z toho dovodu usudzujem, ze nemusela este prebehnut, ale kazdopadne ani pozitivny test nie je istota, ze urcite ovulacia prebehla, iba indikuje, ze s vysokou pravdepodobnostou pocas 12 _24h prebehne. Ovulaciu potvrdi s istotou sono u lekara alebo zvysena bazalna teplota, pokial to potvrdia aj symptomy ako menej plodny vysychajuci hlien a zatvoreny krcok.
Mala som podobnu skusenost.minuly cyklus som zacala uzivat gynex ale v tom cykle som aj ochorela a dalsia ms prisla na 17dc.necakane samozrejme ..trvala 6dni ale bolo to skor silnr spinenie ako ms.na 6 den ked koncila silny ovulacny hlien.nechapala som lebo nikdy pred tym som to nemala.hlien trval asi 3 dni plus bolesti brucha presne ako pri ovu.ovu testy som nerobila tak usudzujem len podla tela ze asi prisla odost skor..podla mna ma v tom prsty gynex
@nina0412 este je tu jedna moznost.ze ovulka bola hned po ms a ovylacne testy silnejeju ked zacina stupat hcg.vela bab vratane mna to tak malo 🙂este by som za den alebo dva skusila aj tehu test preistotu..drzim palce
@beruska1108 ďakujem 😇
@nina0412 kolko dni po moznej prvej ovulacii si?skusila by som tehu test ak nic tak ovuacia bude teraz..ale zaujimave ze tmavne kedze si mala uz testy ovulacne pozitivne
@beruska1108 dnes možno tak 9dni od ovulácie teda ak bola
Nemám test žiadny ale robila som si vo štvrtok
@nina0412 tak by som skusila este jeden ..uz by malo vidiet slabu ciarku .ak bude negativny tak ovulacia bude mozno teraz podla testov
@beruska1108 skúsim zajtra ovulacny Uvidíme ci bude už pozitívny
@nina0412 daj potom vedieť 🙂