Moje zlatíčko
@petradobsova noooooo isla by som mu ten "nador" ukazat. Krasna, jamky ma ako nasa.
Vela zdravicka prajem.
@petradobsova krasny nador 🙂
Hej, to poznam, aj moja mamka ma doma uz 17 rokov krasny, zdravy, inteligentny "nador" 🙂
Jemine aka je krasna smejka 😃 a aka okana. Gratulujem k malickej a vela zdravicka zelam ❤️❤️
@petradobsova jeeej aka krasna, a aku krasnu jamku ma na licku, no bambulka mozem byt stastna za tvoju dcerku. Vela zdravicka prajem 😉
Aké krásne usmiate dievčatko 🙂
@petradobsova Môžeš byť šťastná že máš také usmievavé dieťatko, krásna je, len si ju poriadne užívaj🙂
@petradobsova jamka na licku. Krasne dietatko mas 🙂
Vytuzena je. A takych doktorov by som najradsej hned zavrela co sme si vytrpeli.
Ake krasne slniecko usmiate a ta jamka jej velmi svedci.. Doktori su idioti,zjedli vsetku mudrost sveta aj tak hovno vedia😃
@petradobsova doktori vedia veru riadne vyplasit. Robia sa najmudrejsi a aj tak malokedy pomozu. Verim ze ste si vytrpeli ale teraz uz len radostny zivot budete mat, prajem vela zdravia a poriadne si malicku uzivajte, je krasna😉
Doktori to nemaju v dnesnej dobe lahke, musia vela studovat aby sa uchytili a boli naozaj dobry. Verim ze autorka sa vela natrapila, je to minus doktorom ze sa takto zmylili ale nie vsetci su rovnaki
Aj ja by som chcela taky 🙂
Babtko je krasne
* babatko
Máš krásnu dcérku 🙂
@tana85 a co som zle povedala tak bud som lekar stanovim diagnozu s ktorou som si ista,,alebo nie som si ista a budem zavadzat pacienta. Ako ked mi dr oznami ze mam tyzden zivota a pritom to neni pravda tak mam sklopit usi pomodlit sa a cakat na smrt?? Mylit sa je ludske do dr.by sa nemali a uz vobec nie v takych veciach ako je nador sak cloveka moze aj porazit.. Tolko k teme..
@tana85 suhlasim s tebou... Ano su niektori aj idioti ale to je v kazdom povolani.
@misel0806 ale ty si to zovseobecnila na lekarov ako takych...nie na nejakeho kontretneho

@petradobsova sikovny to doktor,skutocne....a gratulujem ku krasnej bambulke 😉