icon

Môže byť test pozitívny po skorej menštruácii?

simonaluk
7. okt 2024

Ahojte babenky , dnes som si urobila test čo mi ostal ešte z minula pepino , a nabehla mi tak taká čiarka hneď po namoknuti tyčinky , poslednu MS som mala 27. Sep. Len 3 dní a úplne bezbolestnu čo u mňa je uplny opak mávam ju 5-6 dní a silnú bolestivú , pridávam aj foto , dúfam že to je čiarka 🙏 alebo len duch ? Čo si o tom myslíte ? 🙂

Môže byť test pozitívny po skorej menštruácii?
zanzilady
7. okt 2024

Ahoj. Pepino neverím. Toto boli moje. Ostatne testy negatívne. Ale držím palce. Aby tento bol skutočný

simonaluk
autor
7. okt 2024

@zanzilady ahoj, veď práve aj ja im tiež neveľmi verím len som ho našla doma tak som si teda urobila tak neviem no ..... A ty si mala aj nejaké príznaky keď si si robila tie pepino ?

domka222
7. okt 2024

Ak predpokladáš, že počas MS si už mohla byť tehotná, tak nie. Čiarka by bola už silnejšia

zanzilady
7. okt 2024

@simonaluk nie ja som skôr robila len zo zvedavosti či ozaj klamu 😅

simonaluk
autor
7. okt 2024

@zanzilady no áno , nechápem no prečo skoro každý druhý je taký myslím pepino , ale pre istotu skúsim o dva dni iný nejakú dr.max pre istotu

zanzilady
7. okt 2024

@simonaluk držím palce 😍potom daj vedieť

simonaluk
autor
7. okt 2024

@zanzilady ďakujem 🫶 potom dám vedieť

simonaluk
autor
9. okt 2024

@zanzilady tak dnes som robila test značky dr.max vyšla mi tam taká slabšia ako na pepine čiže urobím ešte zajtra a uvidím nechcem sa predčasne tešiť , foto sa mi nedá pridať

1mimka18
9. okt 2024

@simonaluk existuje včasný ukaze už 6dni pred očakávanou ms skúste ten vám ukáže ak ste tehotná.

zanzilady
13. okt 2024

@simonaluk ahoj tak ako si dopadla ?