Môže kyretáž ovplyvniť ovuláciu?
Ja som mavala ovulku pravidelne ten 17-18 den,po kyrete sa mi to posunulo na 27 den.Aj dr. mi to potvrdil takze vsetko je mozne 🙂 dokonca aj ovulovat cez ms
@kika025 ja som si tiež robila ovulacne testy, vychádzali mi vselijak, raz bola druhá čiarka viditeľnejsia, raz menej. A potom som mala 5 dní za sebou obe čiarky silné. Nezdalo sa mi to, spravila som si tehu test a už som bola v tom. Takže mne ovulacne test okrem tehotenstva nič neukázal 🤷♀️
@1gabriela13 ja detto pri prvom :D
Ďakujem vám ženy za odpovede. Nikdy som si testy nerobila len kvôli nevydarenemu prvemu tehotenstvu a naslednom kyrete mám strach či je vsetko v poriadku. Menzes mám normálny ako predtým, už mám dva cykly za sebou a veľmi dúfam že čoskoro budem zas tehu.
@mimusa154
@kika025 hm ja som. tiez vo vasom klube od konca januara, tento mesiac chceme ist skusit vyrobit babato prvykrat, ale nad testovaniami a meraniami som vobec neuvazovala.. ja som to absolutne po tej tazkej zivot. rane prestala riesit aco bude kedy tak bude...neplanujeme nic popredu a popravde by som z toho neustaleho curania na papiere bola este viac nervna 🤦♀️😂 tak ci onak prijemne plodenie 😉
Zienky držím vám tiež všetky palce aby sa vám zadarilo 👶a tie ovu testy sú asi fakt nanič...aj mi začali ciarky silniet ale nikdy neboli ako kontrolná a zas sú biele.....ale podľa hlienu asi prebehla ovulka len som možno vrchol presvihla....ale nechám to na prírodu...ani testy nezarucia tehu....tak potom dajte vediet @mimusa154 ,@rejmonz ako sa vám darí 😉🙂

@kika025 opýtaj sa v skupine snazilky 2019 babyozno budú vedieť poradiť. Ale pozerám ze jeden deň si vynechala mohla byť práve vtedy. Ja som merala tri dni po sebe a takto mi ukazalo