Môže to byť uhniezdenie?
Baby, som asi 11 dní DPO... MS mám dostať v stredu, dnes som si našla trošičku krvi, alebo niečo ako výtok s trochou krvi... myslíte, že sa mi už rozbieha, či to môže byť aj niečo iné?
To moze byt aj rankou po styku ja som pri 3x oplodneniach nemala ani raz krvacanie z uhniezdenia. Ale drzim palce nech sa zadari
@viki258258 niečo sa tam črtá 😜...urob si tak o 2-3 dni kontrolný....držím silno prsty, aby čiarka zosilnela 😊
Ďakujem 🙂....v stredu majú doraziť dni, tak skúsim už len v stredu. Som veľmi zvedavá 🙂
@viki258258 vyzera to slubne 🙂 drzim palce nech sa fazulka udrzi 🙂
@miadi ďakujem krásne, zajtra asi spravím znovu test. 😊
Ahojte, ako vám to dopadlo? Riešim niečo podobné, som asi 10dpo a ked som bola 7dpo, začala som špiniť a to trvá doteraz (štvrtý deň). V ten prvý deň špinenia som mala bolesť akoby v ľavom vaječníku, cítila som to ako svalovicu, také pnutie... potom už bolesť žiadna, len to špinenie. MS mám dostať v pondelok, zatiaľ som netestovala.
@viki258258 ahoj. Si tehotná?
Ahojte dievčatá, ak nevadí, pripnem sa tu. Menzes mi mešká 8dni, včera som si robila test-pozit, prsia ma bolia už dlhšie tak, že sa až v noci budím od bolesti, čiže najpravdepodobnejšie je že bude nádherný darček pre rodinu na Vianoce. Chcem sa ale opýtať vás skúsenejších (som tehotná 1x) kedy ísť ku dr. (Kamarátka mi povedala že v 6tt stačí) no lenže ako mám vedieť odkedy som tehotná? Podľa tohto čo som čítala na internete sa to počíta od prvého dňa poslednej menštruácie (5.november) podľa toho by som bola už v dajakom 7tt ale podľa mňa som otehotnela okolo 25.teho novembra a podľa toho som na začiatku 4tt. Neviem či keby som išla ku dr či by bolo niečo vidieť. Aspoň trošku aby som mohla dať urobiť fotku 😊 posielam aj fotku testu, ale ja blbá som v tom šoku fotila prvé sekundy. Do troch minút boli tie čiarky riadne koľajnice 😁
@bunka1
Toto mi vyšlo vo štvrtok, u doktora som ešte nebola, tak neviem
@viki258258 super. Teda si nezačala krvácať?
@bunka1 Ahoj, nie, mešká mi to 5 dní, dúfam, že už to nepríde 🙂. V piatok idem k doktorovi. Test je stále silnejší a silnejší dnes som si opäť skúsila 🙂
@viki258258 To sa teším s tebou. Snáď to i mne vyde. Ja som nemala odvahu si robiť test. Počkám do stredy 🙂
@bunka1 ďakujem krásne 😊. Streda je tu už čochvíľa 🙂. Daj potom vedieť ako si dopadla. Držíme palce. Ani ja som neverila, keď som to takmer po pol roku snaženia, zbadala na teste // . Popravde uverím, až keď mi to doktor potvrdí 😊
Ahojte som 10.den po Ket a pobolievaju ma prsia a spodok brucha ma pobolieva ako pred zenskymi ale niekedy aj take silnejsie pichnutie.zenske mam dostat az o 2 dni.ale ziadne spinrnie,vobec nic.moze to byt uhniezdovanie alebo iba z liekou 😒
@viki258258 ahoj. Tak vyšlo ti to? 🙂 Mne nie... ideme ale ďalej....
@bunka1 ahoj , bola som v piatok u doktora 5+5tt, zatiaľ bolo vidieť viac menej gestačný vak. Tento piatok idem opäť, tak som zvedavá či sme podrástli 😊. Držím vám palce nech to dobre dopadne 😊
Len aj vas pobolievalo v podbrusku a boli ste furt unavene.a ostali ste tehotne?
@mishka89 áno, mňa stále pobolieva podbruško...doktor povedal, že je to normálne
@viki258258 ako citam tak tebe sa to podarilo uspesne.to gratulujem.ale dufam ze to pobolievanie nieje liekov lebo mne vkladali 2 embryjka ale mali iba 2 bunky.preto sa obavam ci sa podarilo
Mne sa to nepodarilo. Ideme na jar ešte raz. Vám želám nech ste všetky tehotné a mali krásne baby 😙
Baby ani nam sa to nepodarilo.ale vam zelam aby sa vam splnil velky sen stat sa matkou 😘😘😘

@teressa30 Áno, môže ísť o uhniezďovanie 😉...skus si urobiť testík tak o 2-3 dni...Už by tým pádom mal ukázať slabšiu čiarku 🙂...držím silno palce...Ja budem testovať tiež niekedy koncom týždňa 🙂...