icon

Môžem byť tehotná aj po negatívnych testoch?

elakova
6. jan 2025

Ahojte, ešte v lete na dvanásty deň cyklu 11.8. 2024 som mala svoj prvý pohlavný styk. Styk bol chranený a bez vyvrcholenia. Do štrnástich hodín som si zobrala tabletku po Apreg (mala som strašný stres z toho celého). 16.8. som dostala krvácanie, ktoré trvalo asi 5 až 6 dní. Môj normálny menzes som mala dostať 29.8. ale dostala som ho až 11.9. nebol ničím iný a trval ako vždy, čiže 4 dni. Následne som mala veľmi rozhádzaný cyklus a bola som z toho veľmi v strese. Robila som si asi milión testov, ktoré vyšli negatívne až na jeden Pepino test a jeden Mamatest boli to akokeby duchy a všetky testy co som robila po nich boli stale negativne. 2.10. Som bola na odbere krvy u gynekologičky a vysledok bol negatívny, neskor 10.10. Som bola na prvej prehliadke kde mi robila vaginalne sono a nevidela žiadne známky tehotenstva a povedala ze na 200% nie som tehotná. Moja mysel si ale stale nieco nahovara ze co ak a preto som bola 30.10. znova na krvy a vysledok bol <0,20, a v ultrazvuku sestrička nič nevidela. Menštruáciu mám ale mam pocit že je slabšia a nejde zo mna ani tolko tych zrazenín. Myslíte že je mozne ze by som aj napriek tomu mohla byt tehotná alebo mam len zbytočne obavy. Stale sa pozorujem a stláčam si brucho či náhodou niečo necítim. Viem znie to ze som sa zblaznila ale stále mám niečo v hlave ze co ak.

Strana
z3
lila246
6. jan 2025

urob si test - ked si mala styk naposledy 11.8 tak ma teste by si teraz mala také kolajnice že ti vypália oči

denisa_deniska
6. jan 2025

@elakova .. do prdele, NIE SI TEHOTNÁ, a nesexuj, drb*e ťa z toho

denisa_deniska
6. jan 2025

@lila246 podľa mňa autorka si robí pravidelne testy 🙂

stellarstar
6. jan 2025

Keby si bola tehotná už máš veľké bruško takže tehotná nie si 🙈

viestta
6. jan 2025

Od augusta by videl plod nielen gynekolog na USG ale aj laik cez tvoje brucho.

diewcatqoo
6. jan 2025

To nemyslis vazne... toto riesis od augusta? Inak si ok? Co na to nadejny otecko? 🙂

crazy_cat_lady
6. jan 2025

Kvoli jednemu sexu sa stresovat pol roka. Tehotna nie si.

zuzanaete
6. jan 2025

Kolko raz ti ma este lekar potvrdit, ze nie si tehotna?

really8
6. jan 2025

@elakova si tehotna

kikineska
6. jan 2025

Tak si to zhrnme… v auguste takmer 5 mesiacov dozadu 😄 chraneny styk, bez vyvrcholenia, nasledne tabletka po, milion negativnych tehotenskych testov, 2x odber krvi - negativny , sono ktore potvrdilo ze tehotna niesi a aj napriek tomu si myslis ze si tehotna? 😄 nie niesi a upokoj sa

vanilkovazmrzka
6. jan 2025

Toto nemoze byt realne ze sa niekto pyta
Ked o 9 mesiacov neporodis tak budes dumat ci nahodou nie si slonica a netrva u teba tehotenstvo rok a pol?

beckinka
Autor odpoveď zmazal
kat_
6. jan 2025

vsak to uz by si bola v polovici, pockaj este 4 mesiace a bud porodis alebo nie... ocividne ta nepresvedci nic

ivik4
6. jan 2025

Nemozu to byt dvojicky? 🤔

julkakratka
Autor odpoveď zmazal
ina2405
6. jan 2025

@elakova už by si mala fakt brucho a všetci by to brucho videli, ja som otehotnela začiatkom septembra a v tomto období som bola na usg v 21.tt.

martinka13
6. jan 2025

No to by si už vedela aj pohlavie dieťaťa. Vyhladaj odbornú pomoc, alebo nesexuj, lebo sa dostaneš do blázinca

zobaka
6. jan 2025

mas paranoju 😢 odporucam aspon dve antikoncepcne metody, lebo ti z toho regulerne hrabne

evcagabi
6. jan 2025

Uz som citala fakt vsetko 🤣🤣🤣

bambulka711
6. jan 2025

@elakova nie, nie si tehotná. Bola by si snáď už v piatom mesiaci a mala brucho a cítila pohyby, bolo by to vidno na sone a hcg v krvi by bolo v oblakoch. Menzes ti blbne kvôli tabletke po a nervom. U gynekológa si nechaj predpísať antikoncepciu a dôsledne ju užívaj 🙃

sisa_s
6. jan 2025

@julkakratka musis spamovat vsetky diskusie? Ved to uz piatykrat vidim...

petraa2022
6. jan 2025

@julkakratka uz by aj stacilo

julkakratka
6. jan 2025

Keby sa dočkám odpovede nespamujem. Ale chápem... prepáčte za otravné príspevky , pekný večer ešte prajem. Snáď ostatné majú viac šťastia.

elakova
autor
10. jan 2025

@bambulka711 ja viem ze uz by som mala brucho len čím viac som o tom čitala tak viac som sa bala, pr. zeny ktorym vychadzal tehotensky test stale negativny alebo menstruovali alebo dokonca pripady kedy nemali ani brucho a nevedeli o tom az do samotneho porodu

bambulka711
10. jan 2025

@elakova tak treba sa dať do kľudu, naozaj nie si tehotná ☺️
To, čo opisuješ, sa stáva viac menej veľmi obéznym ženám, že "nemajú brucho". Aj tá menštruácia nie je klasická menštruácia... Tak kľud už naozaj. Ja som v piatom týždni a aj bez testu to už viem.

elakova
autor
10. jan 2025

@bambulka711 dakujem si velmi zlata len proste mna trapi ze ja stale nemam moju normalnu menstruaciu. Moja momentalna je slabsia a nejde zo mna tolko tych hrudiek to je to preco sa stale obraciam ze ci nahodou

bambulka711
10. jan 2025

@elakova ja mávam menštruáciu 3 dni a stačí mi intimka. Už by si mala hcg v krvi a neviem, čo všetko.

elakova
autor
10. jan 2025

@bambulka711 mate pravdu akoze viem zniem jak sialena len vazne sa kontrolujem a vcera som zacala ze ci nemam nejake brucho (vzdycky som mala nejake) tak si ho stlacam ze ake ma byt a tak

bambulka711
10. jan 2025

@elakova tak ale to už je potom na sedenie so psychológom a to nemyslím nijako zle, ale mohlo by to pomôcť.

elakova
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3