Môžem byť tehotná aj s negatívnym testom?
Pekný deň..
2deň mám veľmi citlivé prsia až bolestivé.
Bolesti v podbrušku ako pri menzese.
Posledná mrcha 29.8.
Som 11 DPO .
Všetky tehu testy sú negatívne,ale od dnes mám taký biely hustý vytok,bez zápachu.
Môžem byť tehu aj keď to test ešte neukázal?
@denisa_deniska ja mam mat mrchu okolo 27-28. Sep. takže tiež neviem prečo takéto bolesti
Všade čítam, že buď príznaky prípadného tehotenstva až po pozitívnom teste, v ďalšej diskusií, že to baby cítili nejako oveľa skôr.. beriem obe možnosti, ale skôr som sa zľakla toho pichania v bruchu (napr. cysta), keďže občas to mám ozaj také, že musím až zastať; ja už ms čakám od dnes (podľa ovulácie by som ju mala dostať v najbližších dňoch)
Keď si 11dpo tak menzes bude asi skôr než 27-28. Či máš takú dlhú lutealnu fázu? 16 dní? Toto čo popisujes ja mávam pred ms, aj ten hustý biely výtok, potom sa zmení na ružový a už to ide. Keď tak počkaj aspoň 3 dni a potom testuj, skôr to nemá veľmi význam.
@lussinka309 bolesti prsníkov aj podbrušku ustúpili.beriem duphaston aby som vôbec dostala mrchu a vždy na 4 deň dostanem mrcha po dobratí liekov. Dnes je 4 deň a nič ,ani náznak mrchy práve naopak žiadne príznaky nemám.
Ja presne to isté, dnes mi nie je vôbec nič, aj keď aj predchadzajúce dni som mala pocit, že ráno bez akýchkoľvek príznakov a k večeru sa to nabalovalo, včera večer ma dokonca tak bolelo brucho, až som si musela dať preistotu intímku, myslela som si, že už už mám ms - do dnes nič, som maximálne zmätená, čo sa deje 🤷🏻♀️
@denisa_deniska ja som mala včera test negatívny. Je skoro ešte testovať? Som z toho tiež mimo
Moze byt skoro,ak sa este len uhniezduje.Pockaj do datumu menstruacie a uvidis potom.Teraz je to 50/50
Úprimne, tehotná som ešte nebola, netuším 🙈 podľa mňa ale hej, ja skúsim možno ešte v stredu, ak by mi neprišli dovtedy
@pet888 koľko môže trvať uhniezdenie od ovulácie?
uhniezdenie byva v rozmedzi od piateho do cca 13 dna po ovulacii. Preto niektorym zenam vyjde pozitivny test uz na 10.den po ovulacii a niektorym az po meskani menstruacie.
@pet888 2 deň hnedé špinenie mám a strašne bolesti v krížoch aj v podbrušku.
Neviem čomu to pripisovať ale mrcha to neni
Ak su tie bolesti strasne a je uz sj spinenie,mozno sa MS rozbieha..alebo skuste opat testik..
Vobec nemusi ist o zacinajucu MS ale o uhniezdovanie. Aj ja som to tak mala s hnedym spinenim a bola som tehotna. Drzim palce

Pripnem sa, to isté, ms 25.8., bolesti podbruška, bolesť krížov..akurát ja ani neviem kedy mám mať ďalšiu ms, keďže som po vysadení HA. A PMS som mala vždy takmer bezpríznakové