icon

Môžem byť tehotná aj s negatívnym testom?

22. sep 2024

Pekný deň..
2deň mám veľmi citlivé prsia až bolestivé.
Bolesti v podbrušku ako pri menzese.
Posledná mrcha 29.8.
Som 11 DPO .
Všetky tehu testy sú negatívne,ale od dnes mám taký biely hustý vytok,bez zápachu.
Môžem byť tehu aj keď to test ešte neukázal?

denisa_deniska
22. sep 2024

Pripnem sa, to isté, ms 25.8., bolesti podbruška, bolesť krížov..akurát ja ani neviem kedy mám mať ďalšiu ms, keďže som po vysadení HA. A PMS som mala vždy takmer bezpríznakové

autor
22. sep 2024

@denisa_deniska ja mam mat mrchu okolo 27-28. Sep. takže tiež neviem prečo takéto bolesti

denisa_deniska
22. sep 2024

Všade čítam, že buď príznaky prípadného tehotenstva až po pozitívnom teste, v ďalšej diskusií, že to baby cítili nejako oveľa skôr.. beriem obe možnosti, ale skôr som sa zľakla toho pichania v bruchu (napr. cysta), keďže občas to mám ozaj také, že musím až zastať; ja už ms čakám od dnes (podľa ovulácie by som ju mala dostať v najbližších dňoch)

lussinka309
22. sep 2024

Keď si 11dpo tak menzes bude asi skôr než 27-28. Či máš takú dlhú lutealnu fázu? 16 dní? Toto čo popisujes ja mávam pred ms, aj ten hustý biely výtok, potom sa zmení na ružový a už to ide. Keď tak počkaj aspoň 3 dni a potom testuj, skôr to nemá veľmi význam.

autor
23. sep 2024

@lussinka309 bolesti prsníkov aj podbrušku ustúpili.beriem duphaston aby som vôbec dostala mrchu a vždy na 4 deň dostanem mrcha po dobratí liekov. Dnes je 4 deň a nič ,ani náznak mrchy práve naopak žiadne príznaky nemám.

denisa_deniska
23. sep 2024

Ja presne to isté, dnes mi nie je vôbec nič, aj keď aj predchadzajúce dni som mala pocit, že ráno bez akýchkoľvek príznakov a k večeru sa to nabalovalo, včera večer ma dokonca tak bolelo brucho, až som si musela dať preistotu intímku, myslela som si, že už už mám ms - do dnes nič, som maximálne zmätená, čo sa deje 🤷🏻‍♀️

autor
23. sep 2024

@denisa_deniska ja som mala včera test negatívny. Je skoro ešte testovať? Som z toho tiež mimo

pet888
23. sep 2024

Moze byt skoro,ak sa este len uhniezduje.Pockaj do datumu menstruacie a uvidis potom.Teraz je to 50/50

denisa_deniska
23. sep 2024

Úprimne, tehotná som ešte nebola, netuším 🙈 podľa mňa ale hej, ja skúsim možno ešte v stredu, ak by mi neprišli dovtedy

autor
23. sep 2024

@pet888 koľko môže trvať uhniezdenie od ovulácie?

pet888
24. sep 2024

uhniezdenie byva v rozmedzi od piateho do cca 13 dna po ovulacii. Preto niektorym zenam vyjde pozitivny test uz na 10.den po ovulacii a niektorym az po meskani menstruacie.

autor
25. sep 2024

@pet888 2 deň hnedé špinenie mám a strašne bolesti v krížoch aj v podbrušku.
Neviem čomu to pripisovať ale mrcha to neni

pet888
26. sep 2024

Ak su tie bolesti strasne a je uz sj spinenie,mozno sa MS rozbieha..alebo skuste opat testik..

izabella19
27. sep 2024

Vobec nemusi ist o zacinajucu MS ale o uhniezdovanie. Aj ja som to tak mala s hnedym spinenim a bola som tehotna. Drzim palce