Môžem byť tehotná po ovulácii?
Ahojte baby mam na vas jednu otázku, snažime sa o dieťa asik rok a pol myslim u gynekologičke sme boli povedala že cysty nemam maternica je v poriadku len že vaječniky su slabe vajcovody neviem čo tym myslela žijeme v zahraniči takže je naozaj ťažke im rozumieť keďže neodvladame angličtinu a učime sa iba rok ich jazyk, beriem vitaminy Folavit 0,4 mam ich brať 6 mesiacov a potom kontrola ide o to že menštruacia sa mi upravila takže minuly mesiac som ju mala po dlhom čase normalnu pohlavny styk sme mali 13.3 myslim a aj 15.3 pretože ovulaciu som mala 16.3 no dnes je to už 7 dni po poslednom styku dnes mam bolesti pod bruchom aj silne aj slabe bolia ma prsia myslite že sa podarilo ? Že to môže byť ono že sa uhniezdilo ?? Ďakujem za odpovede .
@adelain62 skúsme začať otázkou, že ako vieš, že bola vtedy ovulácia? Druhá vec, že fyzicky môžeš byť ok, ale sú veci, ktoré na sone gynekologička nevidí a tie môžu byť vážny problém. 1.5 roka je už dosť a asi je čas navštíviť CAR a dať si spraviť testy 🙂
@stellarstar Myslim že je to ešte skoro či nie ?
@bambulka711 Pretože som mala silne vytoky a bolesti tak viem že som mala tu ovulaciu, na vyšetrenie mame isť až po tych 6 tich mesiacov . Ale dúfam že keď sa podari tak tak isť nemusime.
Dobrý večer prajem som tu nová ja sa snažím otehotnieť už 12 roky a už som si vybavila umelé oplodnenie a už som bola na ultrazvuku a už asi 2 roky chodím u doktora a teraz beriem lieky a zajtra idem zase na ultrazvuk kto my vie poradiť keď po stranfer embryo čo môžem robiť a čo nie môžem robiť ďakujem pekne ❤️ za každú odpoveď
@lenkahorvatova Uff to je dosť dlha doba ja sa tomu tiež veľmi nerozumiem keďže sa snažime málo a ešte sme nepodstupili žiadne tie vyšetrenia ale naozaj ti zo srdiečka prajem nech sa ti to podari pretože hoci ja ešte toľko nečakam na tie dve čiarky tak dlho ale moja sestra tak isto ako aj vy 11-10 rokov sa snažia a láme mi to srdce keď sa jej vôbec nedari a pritom bola 2× na umelom na vyšetreniach a nič. Ale vám to prajem ❤
@adelain62 je mi to ľúto 😢ďakujem pekne ❤️ aj ja vám prajem s celoho srdiečka ❤️

@adelain62 test?