icon

Môžem mať ovuláciu aj necelý týždeň po menštruácii?

momamo
28. júl 2011

Baby mozem mat ovulaciu aj necely tyzden po mrche....??? CAKAM NA VASE NAZORY A RADY...DAKUJEM!!!! 🙂 😉 😵

donalona
28. júl 2011

@momamo ahoj, teoreticky mozes, ale skor je to okolo 14 dna. ide o to aky dlhy mavas cyklus a pod. vies rozoznat priznaky ovulky u teba?hlien, bolesti...

momamo
autor
28. júl 2011

a este by som sa chcela informovat ohladom kyseliny listovej ...Je dobre aby som ju zacala teraz uzivat..???

ejuska79
28. júl 2011

mozes, moja sestra tiez ma tak, podla ovu testov.....ja tak na 16 den cyklu, tiez otestovane...

donalona
28. júl 2011

@momamo 🙂 ak chces babo tak sa odporuca. neuskodi ti

momamo
autor
28. júl 2011

@donalona ahoj tak v poslednej dobe nemam pravidelnu menstruaciu a priznaky ovu u mna..?? Mierne bolesti v podbrusku, hlien, niekedy pocit ,,mokra" .. a strasna chut na sex..

momamo
autor
28. júl 2011

@ejuska79 dakujem..🙂 a ovu by si mala mat kazdy mesiac tak istoo??

donalona
28. júl 2011

kup si ovu testy a budes mat istotu ako si na tom. neda sa to odhadnut takto. teoreticky mozes mat ovu v kazdom dni cyklu

momamo
autor
28. júl 2011

@donalona a ta kyselina listova sa uziva v akej forme ...???

momamo
autor
28. júl 2011

@donalona a co sa tyka tych ovu testov tak su rozne?? znacky, ceny ...Vedeli by si mi nejaky dobry poradit nikdy som si to nekupovala takze sa do toho az tak velmi nevyznam

donalona
28. júl 2011

@momamo je to 30 tabliet, 1 denne, stoji to okolo 15 eur. v tehotenstve sa potom berie kyselina listova s pridanim cohosi - pytaj si Femibion, je to najkvalitnejsie co je na trhu

donalona
28. júl 2011

na znacke testu nezalezi, ja som pouzivala tie 5 v 1. mas tam 5 testov v krabicke a v obdobi ovu si ju odsledujes

momamo
autor
28. júl 2011

@donalona takze si staci v lekarni pytat ovulacne testy ....Velmi pekne ti dakujem za debatu bo som uz zacinam byt na nevry z tohto vsetkeho ..Nikdy som si nemyslela ze je take tazke splodit mimčo. Velmi si ho prajeme..🙂)

momamo
autor
28. júl 2011

@donalona ale berie sa len vylucne v tehotenstve alebo sa moze aj pred nim teda v obdobi ,,snazilkovania" 🙂

aduskatt
28. júl 2011

ovulku mozes mat kedykolvek v priebehu cyklu.......

ejuska79
28. júl 2011

@momamo no mne to tak vychadza...ale skus tie testy..aj ja som najskor skusala a teraz uz poznam aj priznaky- bolesti resp. pichanie v podbrusku, hlien...

momamo
autor
28. júl 2011

@ejuska79 nhooo uvidime ... zacnem tak ze si tie priznaky budem kazdy mesiac znacit do kalendara a potom uvidim ako co bude...🙂)

momamo
autor
28. júl 2011

a kyselina listova je volne predajny liek..??? Nemala by som o tom informovat aj svojho lekara ze by som ju chcela zacat uzivat...???

donalona
28. júl 2011

ano, staci si pytat ovulacne testy 5 v 1 a femibion pred otehotnenim.odporuca sa aspon 3 mesaice pred otehotnenim🙂

donalona
28. júl 2011

@momamo neni to liek, lekari to odporucaju, su to beckove vitaminy, telo si ich v takej forme ako je vhodne pre dieta nevie vytvorit dobre

katren
28. júl 2011

@momamo ja som brala ACIDOFOLAN, to je cisto len kyselina listova a ooooooooooooooooovela lacnejsia ako Femibion ci ine vitaminove doplnky...

hadassah
28. júl 2011

@momamo ovulácia môže byť kedykoľvek počas cyklu, podľa toho potom vychádza celková dĺžka cyklu, keďže luteálna fáza zvyčajne býva rovnako dlhá. čiže napr. ovulácia 10. deň + 14 dní lut. fáza = 24 dňový cyklus, alebo ovulácia 26. deň + 14 dní lut. fáza = 40 dňový cyklus.
Učebnicový príklad ovulácia 14. deň + 14 dní lut. fáza = ukážkový 28 dňový cyklus 😝
Ak máš nepravidelný cyklus, tak ovulácia ti lieta, čo nie je nič hrozné, dôležitejšie je, aby luteálna fáza bola dostatočne dlhá, teda cca tých 14 dní.

momamo
autor
28. júl 2011

@hadassah dakujem🙂

momamo
autor
28. júl 2011

@katren dakujem ti skusim sa informovat blizsie v lekarni ohladom tejto formy kyseliny listovej

momamo
autor
28. júl 2011

@donalona a myslis ze by som do predu o tom mala informovat aj svojho lekara..???

donalona
28. júl 2011

@momamo nemusis ale spomenut mu to mozes. samotna kyselina listova je sice lacnejsia ale femibion ma aj dake latky na to ako ju do tela vstrebat, kedze u polovice zien sa vyluci z tela len tak.

momamo
autor
28. júl 2011

@donalona tak teda dam na vas viacere tu a skusim ten femibion a uvidime .... Snad nam to ,,urychli" novy zivotik🙂))))

zuzka12323
21. aug 2015

Ahojte babulki. Možem sa pridať kvam ?? Mam jrdnu otazočku nieviem aki den mam owulku lebo neviznam sa do uvulacnich testov tak bisom poprosila vam ci vi biste mi nepomohli 🙂