Môžem otehotnieť počas menzesu?
Ahojte babenky chcem sa svami poradit.
Mam s priateľom dcerku ma 1 a 2 mesiace.No teraz chceme druhe aj napriek všetkému.Snažíme sa uz týždeň ale to je zatiaľ len tak.Včera ame mali sex aj ked mam menzes.
Chcem sa opitat koncia mi mesiaciky dnes a je možné ze by som mohla otehotnieť.?
Tu ti ani jedna nepovieme na istotu, že si otehotnela. Ty poznáš najlepšie svoje telo, ty vieš ako si na tom po hormonálnej stránke. Ani jedna nevieme či máš počas svojich dní plodné dni. Milujte sa každý druhý deň do najbližších svojich dní a je veľká pravdepodobnosť, že sa pošťastí.
@troppovci akože čo ti na toto povedať? vidí ti tu snáď niekto do maternice? 😅 ak si nepoznáš svoj cyklus ty, tak sotva ho bude poznať niektorá z nás... pokiaľ máš aktívny sexuálny život, tak je vždy možnosť otehotnieť... ak ešte aj nechránený, tak je tá šanca vyššia... no a potom je tu kopa žien, ktorým sa nedarí otehotnieť nijako... ozaj netušíme, čo sa deje u teba...
no a k tomu tipovaniu / blbým poznámkam - aká otázka, také odpovede...
mozne to je, su zeny ktorre otehotneju len cez menzes.je to individualne. ved ak si otehotnela tak to zistis 🙂