icon

Môžem otehotnieť pred menštruáciou?

mitama
3. feb 2026

Ahojky, je tu nejaká z vás, ktorá otehotnela pred menštruáciou? Mešká mi 11 dni, testy mám negatívne, išli sme vtedy naplno. Cyklus mam halabala, ale mám silne bolesti v podbrušku.
Ku dr idem budúci utorok, skôr nemá voľne…
Bojím sa cysty.
Ale či teda nejaká z vás takto dokázala otehotnieť, testy ešte nič tak skoro neukazovali. Ďakujem za odpovede

sara07
3. feb 2026

dufam že sa to tu zase nezvrhne na plodne a neplodne dni
ano da sa otehotniet pred ms, ak sa ti posunie ovulacia
ja som otehotnela prvy den menzesu v podstate

marhulka13
3. feb 2026
@sara07

dufam že sa to tu zase nezvrhne na plodne a neplodne dni
ano da sa otehotniet pred ms, ak sa ti posunie ovulacia
ja som otehotnela prvy den menzesu v podstate

@sara07 a na co sa to ma zvrhnúť, keď mimo ovulácie sa otehotnieť nedá?

xsuzannex
3. feb 2026

Nie, pred menstruaciou sa otehotniet naozaj neda. Da sa otehotniet jedine tak ze si ty len myslis ze ju mas dostat, ale v reale sa ti posunula ovulacia o xy dni. Cize sanca je taka ze ovu mas v case ked si myslis ze ides dostat ms ale musi uplynut este lutealna fasa (cas medzi ovu a ms), co je u zdravej zeny tak 12 dni.. takze tolko dni ti ta ms "meska"..

mitama
autor
4. feb 2026
@xsuzannex

Nie, pred menstruaciou sa otehotniet naozaj neda. Da sa otehotniet jedine tak ze si ty len myslis ze ju mas dostat, ale v reale sa ti posunula ovulacia o xy dni. Cize sanca je taka ze ovu mas v case ked si myslis ze ides dostat ms ale musi uplynut este lutealna fasa (cas medzi ovu a ms), co je u zdravej zeny tak 12 dni.. takze tolko dni ti ta ms "meska"..

Ďakujem dievcata
@xsuzannex čiže ak som to správne pochopila, otehotnieť som mohla tesne pred ms, teraz prebieha uzniezdnenie cca tých 12 dni, čiže tympadom je to možné? Lebo ja som už jeleň zo všetkých diskusii aj článkov a rada by som sa už uvoľnila buď s injekciou alebo potvrdením bábätka

anonym_e06911
4. feb 2026

Kamoška napriklad otehotnela posledny deň Menštruacie takže každá ti tu povie inak.