icon

Môžem si dať počas užívania doplnku Femibion 1 alkohol?

26. okt 2022

ahojte, este niesom tehotna avsak coskoro planujem (cca za 2 mesiace sa planujeme zacat snazit) a zacala som uzivat Femibion 1 mozem popri nich si dat obcas aj nejaky ten drink, pivo, vino?
Viem ze asi ano vsak su to len vitaminy a tehotna zatial niesom ale nikde som tuto info nenasla tak sa radsej pytam 🙂

dakujem za odpoved 🙂

a_alexandra_a
26. okt 2022

Tak alkohol všeobecne negatívne ovplyvňuje otehotnenie, ale keď si dáš z času na čas pohár vína, tak sa absolútne nič nestane

autor
26. okt 2022

@a_alexandra_a ano tak som myslela, pohar cerveneho vina raz za cas...ostatne pijem aj tak iba veľmi príležitostne

dominika1922
26. okt 2022

Podľa mňa vpohode, ja robím aj iné veci ktoré počas tehotenstva nesmiem. Zatiaľ tiež nie som tehotná. Celkovo mi bolo povedané že tým že to nie sú lieky tam nie sú zákazy že by sa niečo nesmelo 🙂

monika2605
26. okt 2022

Ahoj, na tvojom mieste by som femibion nebrala, uplne staci cista kyselina listova, a samozrejme ozierat sa asi nechces, ked chcete babatko, ale pohar,dva vina este nikomu neublizili😊

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
26. okt 2022

@monika2605 ale praveze tu je ta lahko stravitelna forma kyseliny listovej, vlasne aj kvôli tomu som si vybrala prave femibion

lenkadenisa
26. okt 2022

Ja som brala Femibion počas všetkých tehotenstiev a pred otehotnením som normálne žúrovala každý víkend 😂 Zas nestresuj, lebo to skôr zabráni otehotneniu ako vínko. P. S. Ja pijem vodku 😂 takže kľud

martinaju
26. okt 2022

@monika2605 nie kazde telo vie rozlozit obycajnu kyselinu preto sa doporucuje skor folat

ninka99865
26. okt 2022

Môžeš si kľudne dať 🙂

nevenka
26. okt 2022

Active Folic od Generica je ovela lacnejsi variant a je to uz aktivna ta forma, nie obycajna kyselina listova. Ja som brala to, ale aj kvoli niecomu inemu.

ropucha6
26. okt 2022

Jasne, ze mozes, uplne v pohode.

queen_mary
26. okt 2022

@lenkadenisa presne 😀 nam sa deti podarili vzdy, ked sme prisli domov zo zuru 😀

A zasa jest femibion pred otehotnenim a vyhybat sa alkoholu a bohvie comu este dalsiemu mi pride prinajmensom zvlastne, asi by si sa na to nemala tak sustredovat.

ja_mama
26. okt 2022

Akoze chapem, budete sa snazit asi o prve babatko...ale kebyze takto rozmyslam, ze co by som nemala lebo sa snazim otehotniet tak by som cca rok nerobila pre istotu nic 😀 nikdy nevies kolko to bude trvat tak si uzivaj vsetko kym sa da, ked sa podari a roky potom to uz nebude take jednoduche 😉

autor
27. okt 2022

@ja_mama v podstate o tretie...prve dve som potratila - MA...preto som opatrna :/

ninka99865
27. okt 2022

A vysetrnia si obehala?

autor
27. okt 2022

@ninka99865 ano uz mam nejake za sebou, nieco ma este caka a cakam na vysledky preto sa este ani nesnazime

ja_mama
27. okt 2022

Tak to mi je luto :( zial niekedy aj ked robis vsetko na 100% tak to nevyjde...napriek tomu si myslim, ze je lepsie sa na to tak nesustredit a uzivat si bezne veci, aj ked z vlastnych skusenosti viem, ze to nie je take jednoduche...

sonicka96
27. okt 2022

Jasné že môžeš ❤️ ja som teda už bola tehotná (ani som o tom ešte nevedela) a ako študentka VŠ som si užívala život:D takže alkohol bol každý týždeň a tehotná som bola ani neviem ako 🙂