icon

Možné tehotenstvo a hladovka kvôli zubu.

kikus4444
2. dec 2019

Ahojte. Už dlhšiu dobu sa snažíme o bábätko, no zatiaľ neúspešne. Dva dni dozadu som si robila test, a bol pozitívny. To ma dosť prekvapilo, tak som si spravila ďalší, ten už bol negatívny. Včera rovnako, a dnes znovu slabý duch. Mám 3-4 dní meškanie, ovuláciu neviem presne kedy som mala. No a teraz hlavný problém, to je tá hladovka. 4 dní dozadu mi trhali zub, a keďže je to doteraz komplikované, opuchnutá som atď, nedokážem vôbec jesť. Za tieto posledné dni ledva jem, aj to len výživu a polievku. Ale fakt minimum. Zažili ste už niečo podobné ? Podarilo sa tehotenstvo, alebo sa ukončilo ? Budem vďačná za každú odpoveď.

vsetkounas
2. dec 2019

Ak mas moznost skus digitalny test je najpresnejsi a ukaze aj tyzden ak vyjde pozitivny gratulujem :D zuby niesu problem a papat ako sa to uzdravi zacnes sama neboj nic dietatko si popyta co mu bude chybat .

hennyinnsbruck
2. dec 2019

@vsetkounas autorka píše ze bol test pozitívny potom negatívny potom duch. Môj názor je, že digi je zatiaľ úplne zbytočný... Mala by tou istou značkou testovať ďalej ci čiarka silnie.... Mne digi ukázal, a bolo biochemicke.... Pri ďalšom tehu som testovala paličkovymi a pozerala ci čiarka pekne silnie a až potom spravila digi (viacmenej na pamiatku)
@kikus4444 hladovka ani zubár v takom nízkom štádiu nie sú problém.

alexandra2468
2. dec 2019

odfot tie testy.
a co sa tyka "hladovky", to nie je problem. Ved kolko bab kvoli nevolnostiam neje nic na zaciatku tehotenstva.

natalindaaaaa
2. dec 2019

@hennyinnsbruck mne ukazal test palickový taku slabu ciarku, ktora sa nedala ani odfotit a digi ukazal 1-2. A hlavne digi ukazuje týždne od oplodnenia, takže ak meskajú už može skusiť..

hennyinnsbruck
2. dec 2019

@natalindaaaaa áno jasne..
Ale ona píše ze raz ma pozitívny raz duch.. Chápeš mňa ako to myslím? Digi ukáže to je jasne....
Ale cudne je ze jej všelijako ukazujú paličkove co môže byt nie dobre znamenie ale ak testovala stále s inou značkou vtedy môže byť že vselijak ukazuje.....

Zato je naj pár dní testovať tou istou značkou ci silnie testik a potom digi.

natalindaaaaa
2. dec 2019

@hennyinnsbruck ano ano to rozumiem, lenn ja som tiež bola prekvapena že palickovy takmer nic a digi 1-2🙂 Ja tiež ešte testujem tak 1x do týždna, lebo lekár ma objednal az 7tt 😔

hennyinnsbruck
2. dec 2019

@natalindaaaaa a teraz si kolky TT?😊

natalindaaaaa
2. dec 2019

@hennyinnsbruck podla apky som 6+1 pondelok ma čaka lekár 🙂 mam strach trošku..

natalindaaaaa
2. dec 2019
hennyinnsbruck
2. dec 2019

@natalindaaaaa krása 🥰🥰🥰
Určite je všetko v poriadku 🥰🥰🥰aj srdiečko bude istotne 😊

natalindaaaaa
2. dec 2019

@hennyinnsbruck ďakujem, moje prve babo tak sa bojim všetkeho ❤

hennyinnsbruck
2. dec 2019

@natalindaaaaa chápem ťa 😊😊