Musia sa spermie zaniesť na vyšetrenie do jednej hodiny?
Dobrý deň, chcem sa vás opýtať či už mal niekto odber spermií všade čítam na internete ze musím to do hodiny zaniesť k lekárke, len a urologi mi dala skumavku a povedala aby som napísal čas odberu a zaniesol obvodnej, chcem sa opýtať ci to. Musí byť do tej 1 hodiny?
@topasitta mňe len dali ampulky na odber a povedali aby som to poriesil cez obvodnu lekárku
@fjury no skus si este raz precitat, co ti napisali do zaznamu alebo zavolat na tu urologiu, nech ti to vysvetlia este raz, lebo mne sa to akosi nezda..
Kvoli bolestiam v podbrusku ta poslu hned na sono a mr, a este aj odber spermii?
Kvoli comu? Snazite sa o dieta? Alebo ti chcu blizsie urcit diagnozu? Alebo potrebujes tie spermie dat zamrazit?
Obvodny urcite spermiogram nerobi, a ak by to mal poslat niekam na rozbor, to je zasa dalsi cas naviac.
moj monzel mal dlhodobo bolesti v podbrusku a tiez musel zaniest vzorku .predpokladam ze koli bakteriam to potrebujes ale tiez musel doniest do 1hod.a rovno na urologiu!!obvodak s tym nema nic.
@fjury ahoj, Tebe nejdu robiť spermiogram, ale kultivaciu, kvôli tej bolesti v podbrušku. Chcú zistiť prítomnosť patogenov v ejakulate. Vtedy skutočne treba vzorku zaniesť do hodiny. Manžel to bol zaniesť už s vypisanou žiadankou od urológa priamo do labáku. Veľa šťastia prajem.

Do 30 minut, max do 60, ale to je uz riziko skreslenia vzorky. Skus pogooglit 😉