icon

Myslíte, že je tento ovulačný test pozitívny?

bibiana100
7. sep 2022

Ahojte,myslite, ze tento test z 5.9 mohol byt pozitivny aj napriek tomu, ze mi podla kalendara ovulacia vychadza 10.9? Dakujem za odpovede 🥰

Myslíte, že je tento ovulačný test pozitívny?
stellarstar
7. sep 2022

@bibiana100 A kalendár má odkiaľ vedieť kedy máš ovu? To si musíš v nastaveniach sama nastaviť keď už ovu máš odsledované

bibiana100
autor
7. sep 2022

@stellarstar odsledovanu ju nemam, kedze nemam ziadne priznaky tak neviem kedy ju mam. Prave ju sledujem ovulacnymi testami. Mam nastaveny len cyklus, ale vdaka za odpoved🙂

ninka99865
7. sep 2022

@bibiana100 aj tomu z 5 ešte chyba.. buď si to premeškala alebo vrchol ešte nebol.. bt nemerias?

stellarstar
7. sep 2022

@bibiana100 tak odsleduj ovu a nastav to aj v telefóne tak. Dospelá žena musí vedieť že ani telefón ani aplikácia nemá ako vedieť kedy ma žena ovuláciu. To je len tak na 14 deň automaticky nastavené

bibiana100
autor
7. sep 2022

@stellarstar ja to nemam na 14 den kedze mam cyklus nastaveny na 34 dnovy. Prvy x si ju sledujem preto som prosila o radu

bibiana100
autor
7. sep 2022

@ninka99865 nie nie bt som este neskusala merat, teraz to prvy x skusam testami

stellarstar
7. sep 2022

@bibiana100 ja som písala ako priklad, v mojej apke je to tiez tak na 14 deň a nastavila som si podľa môjho. Ja cítim a viem kedy mam ovu a tak som si to aj nastavila