Myslíte, že je tento ovulačný test pozitívny?
Ahojte,myslite, ze tento test z 5.9 mohol byt pozitivny aj napriek tomu, ze mi podla kalendara ovulacia vychadza 10.9? Dakujem za odpovede 🥰

@stellarstar odsledovanu ju nemam, kedze nemam ziadne priznaky tak neviem kedy ju mam. Prave ju sledujem ovulacnymi testami. Mam nastaveny len cyklus, ale vdaka za odpoved🙂
@bibiana100 aj tomu z 5 ešte chyba.. buď si to premeškala alebo vrchol ešte nebol.. bt nemerias?
@bibiana100 tak odsleduj ovu a nastav to aj v telefóne tak. Dospelá žena musí vedieť že ani telefón ani aplikácia nemá ako vedieť kedy ma žena ovuláciu. To je len tak na 14 deň automaticky nastavené
@stellarstar ja to nemam na 14 den kedze mam cyklus nastaveny na 34 dnovy. Prvy x si ju sledujem preto som prosila o radu
@ninka99865 nie nie bt som este neskusala merat, teraz to prvy x skusam testami
@bibiana100 ja som písala ako priklad, v mojej apke je to tiez tak na 14 deň a nastavila som si podľa môjho. Ja cítim a viem kedy mam ovu a tak som si to aj nastavila

@bibiana100 A kalendár má odkiaľ vedieť kedy máš ovu? To si musíš v nastaveniach sama nastaviť keď už ovu máš odsledované