Na koľký cyklus ste otehotneli?
Ahojte, chcem sa len spýtať pre moju zvedavosť, na koľký cyklus ste otehotneli ?
Ďakujem 🙂
Na prvý
Prvý a piaty 🙂
@sona272 ahoj, na prvy sup aj jeden a aj druhy syn
4x hned.
4
44
stvrtý
@sona272 Na 20ty. Co ti to pomoze? Niekto otehotnie na prvy, niekto ani po piatich rokoch nie 🤷
@sona272 tak zase @adka3321 má pravdu. Pene ti odpovedala a opýtala sa ťa otázku, na ktorú si jej samozrejme neodpovedala len po nej vyštekla.
Načo ti táto info bude naozaj? Ak sa vám nedarí tak čo sa budeš utešovať, že a veď jej to vyšlo na 115 tak mi máme šancu? Každá žena je iná a každý muž je iný...
Pozeraj sa do svojej polievky a mysli pozitívne.
@sona272 tak zase @adka3321 má pravdu. Pene ti odpovedala a opýtala sa ťa otázku, na ktorú si jej samozrejme neodpovedala len po nej vyštekla.
Načo ti táto info bude naozaj? Ak sa vám nedarí tak čo sa budeš utešovať, že a veď jej to vyšlo na 115 tak mi máme šancu? Každá žena je iná a každý muž je iný...
Pozeraj sa do svojej polievky a mysli pozitívne.
@3petka Ja som vyštekla ? Veď buď v diskusii odpoviem alebo nemúdrujem.
To načo to chcem vedieť musím odvovodňovať ?
Prečo niekto odpovie normálne a niekto zbytočne bude rýpať ?
s prvým synom na druhý, s druhým dieťaťom po 9 cykle.
Na 1 krat s obidvoma detmi
na žiadny
Cca 15
Prvýkrát na druhý, druhýkrát na prvý.
Na prvý, na tretí a opäť na prvý (no zatiaľ len to prvé tehotenstvo bolo úspešné)
@sona272 ja v 10tom cykle a potom v 21 cykle behom 3 rokov ani jedno nedopadlo dobre...
Neviem , otehotnela som po 5r 😂
@3petka Ja som vyštekla ? Veď buď v diskusii odpoviem alebo nemúdrujem.
To načo to chcem vedieť musím odvovodňovať ?
Prečo niekto odpovie normálne a niekto zbytočne bude rýpať ?
@sona272 veď sa ta opýtala. Tak prečo by si neodpovedala. Ty si začala diskusiu. Ona reagovala lebo chcela. Ty si mohla ignorovať jej komentár a tešiť sa že ostatne píšu odpovede
@sona272 veď sa ta opýtala. Tak prečo by si neodpovedala. Ty si začala diskusiu. Ona reagovala lebo chcela. Ty si mohla ignorovať jej komentár a tešiť sa že ostatne píšu odpovede
@3petka je to napísané hore , pre moju zvedavosť. Snažíme sa o dieťa , tak som zvedavá za ako dlho sa komu podarilo .
Prvýkrát na 7my cyklus a teraz na tretí cyklus, ale zatiaľ som 12tt ... Obe po vysadení antiky, úprimne som si myslela, že druhé bude tiež aspoň polroka trvať, tak nás to celkom prekvapilo 🤣 ale podľa všetkého máme iba marec plodný 😅

@sona272 Na 20ty. Co ti to pomoze? Niekto otehotnie na prvy, niekto ani po piatich rokoch nie 🤷