icon

Nádej 😇

saravargova35
Včera o 19:23

Ahojte “moje” milé 🌸
Budúci týždeň ideme prvýkrát na vstupnú konzultáciu do centra. Je to pre mňa obrovský krok a mám z neho veľkú radosť/rešpekt, lebo cítim, že sa konečne posúvam vpred a dávam nášmu snu o bábätku šancu 🍀 Zároveň je vo mne aj strach… z neznámeho, z odpovedí, ktoré možno prídu, ale verím, že každý krok, aj ten maličký, nás môže priblížiť k vytúženému dieťatku 🤰🏻🤍

anonym_5872a0
Včera o 19:29

@saravargova35 držím ti palce, aby ste sa k vytúženému dieťatku dopracovali, moja švagriná čakala deväť rokov, ale dočkala sa, tiež s pomocou centra, krásneho chlapčeka

anonym_736243
Včera o 19:35

@saravargova35 nadej je pekna, len mozno nechod tam az s privelkym ocakavanim aby si nebola sklamana. Ta vstupna konzultacia vobec nemusi byt az taky velky posun vpred ako to teraz vnimas. Vobec to neber v zlom, nesnazim sa o hejt...len rozpravam vlastnu skusenost a ja osobne by som bola rada ak by som si od navstevy centra zbytocne tolko nealubovala

anonym_a75eef
Včera o 19:41

@saravargova35 naša prvá vstupná konzultácia dopadla dobre, hneď mi nastavili liečbu, do mesiaca od prvej konzultácie som bola tehotná a to pri mojom silnom pcos bez ovulácie som s tým ani len nerátala. Drzim palce aby sa vám podarilo čo najskôr ☺️☺️

saravargova35
autor
Včera o 19:52
@anonym_a75eef

@saravargova35 naša prvá vstupná konzultácia dopadla dobre, hneď mi nastavili liečbu, do mesiaca od prvej konzultácie som bola tehotná a to pri mojom silnom pcos bez ovulácie som s tým ani len nerátala. Drzim palce aby sa vám podarilo čo najskôr ☺️☺️

@anonym_a75eef tiež mám PCOS, ďakujem Vám veľmi pekne za povzbudivé slová 🤍

saravargova35
autor
Včera o 19:53
@anonym_736243

@saravargova35 nadej je pekna, len mozno nechod tam az s privelkym ocakavanim aby si nebola sklamana. Ta vstupna konzultacia vobec nemusi byt az taky velky posun vpred ako to teraz vnimas. Vobec to neber v zlom, nesnazim sa o hejt...len rozpravam vlastnu skusenost a ja osobne by som bola rada ak by som si od navstevy centra zbytocne tolko nealubovala

@anonym_736243 myslím si, že každá tam ideme s očakávaním, snažím sa stať pevne na nohách, zároveň som veľmi pozitívny človek, verím, že nám toto pomôže

bibiana333
Včera o 20:47
@anonym_a75eef

@anonym_a75eef dobrý deň v ktorom CAR ste boli prosím? Akú stimuláciu vám zvolili? Riešili ste nejakú stimulku aj pred CAR? Ďakujem pekne za info 🙂

anonym_a75eef
Včera o 22:00
@bibiana333

@anonym_a75eef dobrý deň v ktorom CAR ste boli prosím? Akú stimuláciu vám zvolili? Riešili ste nejakú stimulku aj pred CAR? Ďakujem pekne za info 🙂

@bibiana333 než sme šli do car tak sme neriešili žiadnu stimuláciu, ja som vedela že mám každý cyklus bez ovulácie (sledovala som) na pravidelný menzes som mala utrogestan. Išli sme do reprofitu Martin, našťastie partner mal spermie v norme, takze mne hneď predpísali letrozol a gonasi, v čase ovulácie sme boli an iui. Vyšlo na prvý krát 🥹. No keby partner má zle spermie tak musíme na ivf. Našťastie sme sa tomu vyhli ☺️

bibiana333
Včera o 22:28
@anonym_a75eef

@bibiana333 než sme šli do car tak sme neriešili žiadnu stimuláciu, ja som vedela že mám každý cyklus bez ovulácie (sledovala som) na pravidelný menzes som mala utrogestan. Išli sme do reprofitu Martin, našťastie partner mal spermie v norme, takze mne hneď predpísali letrozol a gonasi, v čase ovulácie sme boli an iui. Vyšlo na prvý krát 🥹. No keby partner má zle spermie tak musíme na ivf. Našťastie sme sa tomu vyhli ☺️

@anonym_a75eef My ešte len ideme do centra, skúšala som clostilbegyt 3 cykly a žiadny DF nebol. Tak som zvedavá, či zvolia letrozol vraj funguje lepšie. Ďakujem za info 🙂

anonym_4c2a89
Dnes o 06:29

@saravargova35 odporucam cesky dokument o IVF,aby si pochopila co je za tym https://www.ceskatelevize.cz/porady/14810037650...

malinka158
Dnes o 06:45
@anonym_a75eef

@anonym_a75eef ahoj, prosim ta co si brala pri PCOS?

anonym_a75eef
Dnes o 06:58
@bibiana333

@anonym_a75eef My ešte len ideme do centra, skúšala som clostilbegyt 3 cykly a žiadny DF nebol. Tak som zvedavá, či zvolia letrozol vraj funguje lepšie. Ďakujem za info 🙂

@bibiana333 mne dali hneď letrozol našťastie. Keď pôjdete do centra treba im povedať že už ste mali clostyl 3 cykli a nezabral. Ja som naozaj nikdy ovu nezachytila a letrozol zabral na prvý raz, ani som tomu neverila že vôbec zaberie na ovuláciiu a že otehotniem

anonym_a75eef
Dnes o 07:00
@malinka158

@anonym_a75eef ahoj, prosim ta co si brala pri PCOS?

@malinka158 však som napísala. V centre letrozol a gonasi a utrogestam.. predtým len urrogestan na pravidelnú ms ale ovulácii som nemávala