Nafúknuté brucho pri snahe o dieťa. Čo s tým?
Ahojte 🙂 pukašame sa o bábätko ,, mam nafúknuté brucho aaj tvrde a bolesti ale hlavne večer aj rano pri zobudeni nafuknute brucho mam skoro vzdy ale teraz je to ine je tvrde a aj bolesti nemôžem ani spať na brucho spanok sa mi velmi zhorsil nemozem spat vobec nemam hlboky spanok vzdy sa prebudim a mam zive sny neviem ci to neako súvisí meska mi len jeden deň vcera som rano mala na papier trochu velmi slabo ružové spinenie a dnes uz take hnede ale tiez velmi slabucko minuly mesiac ked som dostala menzes mala som strašne krče pod bruskom ale teraz nic skor nafúknuté brucho a tahanie pod bruskom bolest viem mam si spravit test ale nechcem byt zase sklamana neviem no len jedno viem ze takto pred menzesom som nikdy nemala 🙂
@feriova2325 sprav si test? Môžeš a nemusíš byť tehotná.. to nikto nevie
@anonym_1f916f ano na viem ze mozem aj nemozem ja som len chcela vediet ci niektorá z vas takto mala 🙂
Tak skoro si zeny podla mna priznaky len nahovaraju najma ak sa snazia o babo a objektivne ziadne zarucene priznaky tehotenstva nie su (ak aj nastupia su na nerozoznanie od pms). Urob si test. A teda tej poznamke o tom ze smrdeli zvratky nechapem-inak ti nesmrdia alebo co?
Ak ti to uz meska test ti ukaze, kasli na “priznaky”
@anonym_1f916f ano na viem ze mozem aj nemozem ja som len chcela vediet ci niektorá z vas takto mala 🙂
@feriova2325 jedna mohla, druha nemusela. Každý je iný
Tak skoro si zeny podla mna priznaky len nahovaraju najma ak sa snazia o babo a objektivne ziadne zarucene priznaky tehotenstva nie su (ak aj nastupia su na nerozoznanie od pms). Urob si test. A teda tej poznamke o tom ze smrdeli zvratky nechapem-inak ti nesmrdia alebo co?
Ak ti to uz meska test ti ukaze, kasli na “priznaky”
@anonym_5173dd niee
@feriova2325 a preco mozes aj nemozes?
Ako nechces? Bojis sa vysledku? Si daleko od akejkolvek drogerky (daju sa aj objednat online, keby treba)?
Ak ti zmizla ms a mas ju len slabucku uz druhy mesiac, a nebolo by to tehotenstvo, moze to byt kadeco, co uz davno mali riesit v nemocnici.
Chces otehotniet a neriesis svoje zdravie - to nie je dobry napad.
Ak nie si tehotna, tak to moze byt polyp, cysta, myom, rakovina, ... vyber si, paleta je siroka.
Nezartuj a bez si kupit test, alebo sa rovno objednaj k doktorke.
@feriova2325 a preco mozes aj nemozes?
Ako nechces? Bojis sa vysledku? Si daleko od akejkolvek drogerky (daju sa aj objednat online, keby treba)?
Ak ti zmizla ms a mas ju len slabucku uz druhy mesiac, a nebolo by to tehotenstvo, moze to byt kadeco, co uz davno mali riesit v nemocnici.
Chces otehotniet a neriesis svoje zdravie - to nie je dobry napad.
Ak nie si tehotna, tak to moze byt polyp, cysta, myom, rakovina, ... vyber si, paleta je siroka.
Nezartuj a bez si kupit test, alebo sa rovno objednaj k doktorke.
@moonlight1210 skadial ste zobrali ze nemam pms uz druhy mesiac :D
Tak buď si chorá - zvracanie a nafúknuté brucho alebo máš nejakú intoleranciu alebo si tehotná. Bez testu nijak nezistíš. Ale teraz by ti nebolo zle z tehotenstva.
@feriova2325 skor ako si nespraviš test, to moze byt 50 na 50 stále, sprav si test a uvidiš... ak už si aj vracala, tak už by si mala aj riadne kolajnice.. nafuknute brucho mam aj ja pred menstruaciou.. takže skor choroba ako tehotenstvo .. a pre tie zive sny , mozno meska aj koli zlej psychike
@moonlight1210 skadial ste zobrali ze nemam pms uz druhy mesiac :D
@feriova2325 ok, poopravim to, ked ti ms blbne uz druhy mesiac. Aspon nepises, ze taku ms mavas bezne a pre teba nic nove.
@feriova2325 ok, poopravim to, ked ti ms blbne uz druhy mesiac. Aspon nepises, ze taku ms mavas bezne a pre teba nic nove.
@moonlight1210 nepisala som ze mi blbne pms uz druhy mesiac len som napisala ze minuly mesiac som mala.normalne bolesti ako pri kazdej pms mam mam ju pravidelnu ale teraz je to ine
@moonlight1210 nepisala som ze mi blbne pms uz druhy mesiac len som napisala ze minuly mesiac som mala.normalne bolesti ako pri kazdej pms mam mam ju pravidelnu ale teraz je to ine
@feriova2325 "minuly mesiac ked som dostala menzes mala som strašne krče pod bruskom"
Nejak sa nedalo usudit z toho, ze ked si mala minuly mesiac strasne krce, ze je to u teba normlane. To si nepisala.
Myslela som, ze si to zmienila prave pre fakt, ze to nie je u teba obvykly stav pocas ms. A teda sa uz druhy mesiac deju u teba neobvykle stavy.
Teraz to zase opravujes na: "nepisala som ze mi blbne pms uz druhy mesiac len som napisala ze minuly mesiac som mala.normalne bolesti ako pri kazdej pms mam mam ju pravidelnu ale teraz je to ine"
Potom uz len otazka - kde je teda problem? Ak doteraz bolo vsetko po starom, tak pockaj, co bude tentoraz a uvidis. Nic ine sa potom ani urobit neda.
Hlavne, ak si test robit nechces.

Ešte som zabudla napísať ze vcera som aj zvracala a strašne to smrdelo 🤢🤢