Narastie folikul vo folikulárnej fáze na 17. deň cyklu?
Ahojte vcera som bola u dr a folikul mal 17,8 mm som 17 dc myslite ze ke sanca ze este narastie?
@cca123 v tom prípade by bolo zvláštne, ak by si už mala tesne pred ovu. Tú mavas pravdepodobne okolo 20.-22. dňa, takže 17. deň je takto úplne ok... Máš odsledovanu ovuláciu kedy cca býva?
@any_soj praveze uz ani neviem oedy mavam niekedy sa mi cyklus predlzi na 45 dni vtedy mavam na 29 dc ovu neviem mam to kadejake a ani dr nevie preco mi to tak hapruje uz sme skusali hocico, teraz som si robila od 16dc aj ovu testy ale ovulka nebola zatial podla testov
@any_soj praveze uz ani neviem oedy mavam niekedy sa mi cyklus predlzi na 45 dni vtedy mavam na 29 dc ovu neviem mam to kadejake a ani dr nevie preco mi to tak hapruje uz sme skusali hocico, teraz som si robila od 16dc aj ovu testy ale ovulka nebola zatial podla testov
@cca123 tak keď mavas aj 45 daňové cykly, ovuláciu okolo 29. dňa, tak o to viac je úplne normálne, že na 17.den je folikulu malý ešte... 🙂

@cca123 určite rste narastie a praskne. Ja som mala folikul na asi 13dc asi 13mm a na 19dc som mala ovulaciu