Nechuť na sex pri snahe o dieťa
Som veľmi veľmi sklamaná. Je to čím ďalej tým horšie. Snažíme sa o dieťa. Keď som to mužovi čo i len naznačila tak všetko odignoroval. Absolútne ani nespomenul, z by sme ho chceli. Keď som povedala, že možno o rok už tu bude a nami ďalšie ignoroval. Všetko čo sa týka ďalšieho dieťaťa zostane ticho. Minule už som to nevydržala a pplovedala som mu to. On mi na to povedal, že čo mi zas je. A potom, že zas o hentom ( myslel dieťa) a že aké lieky berem, že mi šibe. Snazime sa už dlho a on nemá záujem nič riešiť. Je mu to jedno. Mňa to zranuje. Nebaví ma sex. Každý druhý deň ho mam nasilu len aby vzniklo dieťa. Nemá už chuť ani on ani je. Je to len mechanické. Nedotýka sa má ani nič. Už nevládzem a nemám ani záruku či sa to niekedy podarí. 😔
netreba sa na to tak sústrediť a do niečoho sa nútiť. a už vôbec nie toho druhého. Prečo to robíš, keď to vlastne ani nechceš? máš hraničný vek, alebo nejaký termín, dokedy treba to dieťa splodiť?
Mám ho preto lebo verím, že čo ak práve teraz vznikne to dieťa, tak to vydržím. Ale často už mám aj slzy v očiach.
Mám ho preto lebo verím, že čo ak práve teraz vznikne to dieťa, tak to vydržím. Ale často už mám aj slzy v očiach.
@anonym_autor deti za normálnych okolností vznikajú s láskou, vzrušením a presvedčením, že ho obe strany chcú. a nie so slzami v očiach. prehodnoť svoj postoj a hlavne váš vzťah s mužom. Na rovinu sa ho opýtaj, či ho naozaj chce.
@anonym_autor Ty si tá, ktorá má už 3 deti a chce syna a preto sa prihovára manželovým spermiám?
Obidvaja ste mimo.. ty silou moc chces dieta, aj ked on zjavne nie, sex na silu iba kvoli dietatu...naco je to dobre?? Dajte si dokopy vztah v prvom rade..
@anonym_autor Ty si tá, ktorá má už 3 deti a chce syna a preto sa prihovára manželovým spermiám?
@enmery Hneď mi to tiež napadlo, že či už x-tá téma tejto autorky s tromi, či štyrmi deťmi...
On očividne ďalšie dieťa nechce .
Ty to nevidíš, nechápeš, necítiš ?
Či " ja chcem" a chlap nech drží hubu, a urobí službu ?
Na co je toto dobre? Kto je stastny? Odpovedz mi
mat taku zenu vedla seba, tak som rozvedená dávno. To dieta chces len ty a snazis sa len ty. Uzivaj si zivot a spravaj sa ako zena, chlapa nevzrusuju a nepritahuju uplakane dotierave zeny, mamicky, ale zeny.
Nuž to sa stáva v prípade keď sa zo sexu a z intimity, stane " produkcia"
@anonym_autor toto ani nemusí byť o tom, že nechce dieťa ale je už unavený z toho nasilu snaženia. Skús mu povedať že takto dieťa nechceš. Že to necháte tak a keď sa podarí budete sa tešiť a keď nie tak sa nič nedeje.
Takéto tlačenie na pílu len kvôli dieťaťu zabíja sexualitu medzi manželmi. On to vidí tak, že chceš mať sex len kvôli dieťaťu a nie kvôli nemu.
Môj bývali mi hovoril chvíľu deti chce potom nechce, potom mal reči že sa budem o ne starať sama, že chce slobodu, potom že narobí dlhy lebo on nebude viac zarábať, spali sme spolu s presviedčaním raz za týždeň 🫣katastrofa čistá, ja som tak rada že sme sa k tomu ani nedostali, ja som mala pochybnosti … pri druhom partnerovi sme mali silnú potrebu mať spolu dieťa a tak to malo byť … nerob si dieťa s niekým nasilu … vyberáš aj otca pre dieťa a nie len tvorcu
@anonym_autor vy ste normálni? Čo ste stroje? Zvieratá majú viac lásky v sebe, ako vy dvaja... Načo vám "hento" keď nikto z vás ho ani nechce?! Ani sex vás nebaví, ani vášeň, ani chuť. Dajte si radšej pauzu.
Že každý druhý deň sex nasilu. 🙄
Chorá hlava toto
Tak v prvom rade sa nesnažíte o dieťa, ale len ty sa snažíš. On s tým zjavne stotožnený nie je. Mať na silu sex a plakať pri tom? 😳Ty by si mala radsej navštíviť odborníka a nemyslím tým gynekológa. Len aby ste sa namiesto dieťaťa nedopracovali k rozchodu. 🤷
Ale bed on je este zlatíčko! Nedokázala by som muza kazdy druhy den znasilnovat ani vobec! Véd si odsleduj ovulaciu, povedz mu v tej dobe, nech ti poskytne len "material" bez sexu. Ty si to zavedenie striekačkou a zvyšných cas spíte spolu bez nátlaku a stresu. Ale pokial si ta, ktora chce to 4/5 dieta a muz nie - tak smer psycholog!
A teda mm by ma rychlo niekde poslal...
Tebe fakt šibe
Ja by som ten sex vôbec nemala ak by sa dieťa dalo spraviť inak ale musím to vydržať inak dieťa nebude. A on to asi tiež tak berie povie iba hotovo a každý si ideme do svojej postele.
Keď budem tehotná už nebudem musieť sexovať ale kedy to bude to je najhoršie.
to "ďalšie" dieťa je koľké? Zjavne nechce mať viac detí, nepochopila si to? Prečo chceš mať dieťa nasilu, len aby si nemusela do roboty, či čo?
Vazne chces mat dieta ked si chora?? Ty potrebujes psychiatra a nie dalsie tehotenstvo. Uz si tu pisala 100x. Chudata deti, daj sa dokopy
Ja by som ten sex vôbec nemala ak by sa dieťa dalo spraviť inak ale musím to vydržať inak dieťa nebude. A on to asi tiež tak berie povie iba hotovo a každý si ideme do svojej postele.
@anonym_autor daj sa liecit, si chora, byt tvoj muz ta davno nakopem do prdele.
Ty si regulerne sialena osoba.
A čo je na tom zle chcieť dieťa ?
A čo je na tom zle chcieť dieťa ?
@anonym_autor chciet je jedna vec, ty si chora a take osoby by sa nemali takym stylom alo ty rozmnožovať. Sa cudujem tvojmu, ze si nenasiel milenku, kde je aj chut a vášeň.

A to ty nevidíš ze on dieťa nechce? Alebo ho chceš nasilu?