icon

Negatívne ovulačné testy

penny1222
1. feb 2018

Zdravím maminy a budúce maminy. S priateľom sa snažíme už 5 mesiacov o mimino, avšak neúspešne. Najprv sme to brali tak, že ak sa zadarí tak sa zadarí, nerobili sme z toho vedu. Avšak 8.1.18 som išla na vyvolávačku lebo mi 16 dní meškala menštruácia. 14.1. mi prišla mala som ju 6 dní. Dva dni po skončení som sa začala testovať ovulačnými tyčinkami a doteraz (t.j. 1.2.) som nemala pozitívnu tyčinku. Pre istotu sme aj tak mali nechránený styk každý druhý deň. Pred 6 dňami som mala par kvapiek krvi na toaletnom papiery od vtedy mám tlaky v bruchu ako pred menzesom. Robila som si dnes test bol negativny tak isto ako aj ovulačná tyčinka. Ešte ich pár mám, akurát do termínu nasledujúcej menštruácie. Čo sa týka môjho cyklu tak to je úplne zle. Neviem ani vypočítať, aký mám cyklus. Teraz čakám do ms aby som videla či príde na čas alebo nie. Ak nepríde, chcem aby to gynekológ riešil a to on pozná môj stav, pretože mu to prízvukujem každú prehliadku, že mám prudko nepravudelnú ms. Má niekto podobný problém? Tak ako som bola v pohode s pokúšaním sa o dieťa tak už tak v pohode nie som :/ ďakujem vám za vaše skúsenosti

z1984
3. feb 2018

@penny1222 ahoj my sa pokušame tiež 5 mesiacov. Ja už som bola u gynekologa a zistil ze neovulujum. Cakam na menstruaciu aby som mohla zacat brat lieky. A tak isto sa aj partner objednal k urologovi.ako som vysadila antikoncepciu mam tiez nepravidelny cyklus. Tiez sme zo začiatku to brali ze ak sa zadari tak sa podari. Ale uz ma to zacina trapit . Drzim palce

milos32nika21
3. feb 2018

@penny1222 ja tak isto nemam ovulaciu brala som aj lieky clostyl a ani ten mi nepomohol k ovulacii!! Pravde podobne ti nedozrievaju vajecniky doktor by ti mal spravit v prvom rade hormonalny profil a mozno ti bude stacit nasadit clostyl a duphaston a bude my musime ist k endokrinologovi asi bude tam problem.drzim palce neboj sa v dnesnej dobe sa da vsetko

z1984
Autor odpoveď zmazal
penny1222
autor
3. feb 2018

@milos32nika21

@z1984

Ďakujem baby, čakám do termínu menštruácie, ale ako sa poznám tak nepríde. Hneď bežím k doktorovi. Priatelovi som už oznámila, že tiež bude musieť ísť k urológovi. Ach dúfam, že sa nám zadarí. Držím palce!

z1984
6. feb 2018

ja som dnes zacala liekmi tak som zvedava

penny1222
autor
Autor odpoveď zmazal
penny1222
autor
6. feb 2018

@z1984 držím palce daj vedieť 🙂

penny1222
autor
6. feb 2018

@z1984 a ako prebiehal odber u teba? Teda mám na mysli koľko krát a v akom čase ti brali krv na vyhotovenie hormonálneho profilu a kedy ho vyhodnotili?

penny1222
autor
9. feb 2018

@z1984
@milos32nika21
Akurát dnes, čo by som po správnosti mala dostať mrchu keby som mala pravidelný cyklus, som mala pozitívny ovu test. Teda ešte sa nepovažuje za pizitívny lebo nie je rovnako farebná ale aspoň tá druhá čiara tam je.

z1984
9. feb 2018

@penny1222 ja zatial beriem len clostyl zajtra posledny den a cakat kym pride ovulacia