icon

Negatívne ovulačné testy

28. mar 2025

Ahojte, snazime sa o dalsie babatko, testujem sa niekolko mesiacov, testy su uplne negativne. Obcas, ked si myslim ze konecne tmavne, zrazu opat slaby, negativny. Poobedny moc, snazim sa ho koncentrovat a nepit vela. Mam sice pred 40 , ale nedavno som rodila 2 deti kratko po sebe ( vtedy som sa netestovala) a cyklus mam ako hodinky. naozaj uz nemam ozajstnu ovulaciu? Stretli ste sa s tym? Respektive mozu byt testy negativne a napriek tomu mozem mat skutocnu ovulaciu?

denisa_deniska
28. mar 2025

Neviem úplne poradiť, ale čo som prechodila tu diskusie, tak nejedenkrát som čítala, že baby mali stále negatívne testy, a pritom mali ovuláciu. Niekto to asi nevie zachytiť. Skús dr

jaskolka
28. mar 2025

Ja som bola 3x tehotná, nikdy ovulacne testy som pozitívne nemala

adeladulova
28. mar 2025

Možno závisí od značky testov..
Prve dieta sme splodili a testy všetko negatívne. Druhé som už inou značkou zachytila pozitivitu

adka3321
28. mar 2025

Mam 2 deti, nikdy som nemala pozitivny ovulacny test, ked som isla na folikulometriu, tiez som si myslela podla ovu testu, ze ovu nebola a doktor ovulaciu potvrdil, ze bola. Nikdy viac som si potom ovu testy nerobila, radsej som presla na meranie BT, tam som videla kedy ovulacia bola a casom uz aj viem povedat, kedy asi bude (uz som 2 roky po porode a bazalnu teplotu si meriam stale, aby som vedela kedy ocakavat ms, kedze ja mavam ms nepravidelnu).

autor
29. mar 2025

Dakujem zeny. Testy su lacne pepino, lebo su najdostupnejsie a zas nechcem do toho vrazit vela penazi, kedze 2 deti uz mame. Su zjavne velmi nepresne a radsej vyskusam bazalnu teplotu. Dakujem za rady ♡

autor
13. apr 2025

Ahojte, len hlasim ze ovulaciu mam zdravu a zjavne presnu ako hodinky, napriek negativnym ovulacnym testom mi dnes vysiel pozitivny tehotensky test. Takze lacne ovulacne testy su na prd. Snad to pomoze nejakej inej snaziacej sa zene, ktora bude marne cakat na svoju ovulaciu.

adeladulova
13. apr 2025

Gratulujem