Negatívny test po 3 dňoch meškajúcej menštruácie
Ahojte!
Bolo by to normálne, ak by som bola tehotná, že by test po 3 dňoch meškajúcej menštruácie stále bol negatívny?
Ono, nieje to na 100% že som tehotná, lenže viac-menej mam pravidelný cyklus. O bábätko sa nepokúsame dlho, no mala som dostať menštruáciu v piatok a stále nič, ani žiadne bolesti.
Predtým ma stále boleli prsia aj týžden ako som mala dostať. Teraz vôbec nič, akurát že sem tam som dostala malé kŕče v podbrušku. Ale žiadne spinenie ani nič.
A test stále negatívny a menstruacia nikde.
Ja som si pri prvom synovi robila test az na 15den meskania a okrem toho,ze som bola unavena a nemala som chut na kavu som nemala ziadne ine priznaky...a teraz som robila test na 3.den meskania,ale to som proste vedela,citila som to😉Tak som si par dni merala bazalku a ked neklesala skusila som test🙂Tehotna mozes byt, zalezi na spravnom case.Este skus pockat alebo aj tu bazalku,kazde telo je ine ale pod 37 by nemala klesnut,ak tehu a v den ak dostanes MS pojde dolu kusok.meria sa rano,kym nevstanes z postele a digi teplomer je lepsi🙂Prajem vela stastia😉
U mňa to bolo tiež tak... A nakoniec mi ukázalo až na 6-sty den
Mojej sestre ešte v 6tt vychádzal test negatívny. Až doktor jej potvrdil tehotenstvo. Podobné sa stalo kamarátke - testy negatívne ešte v 6tt. Obe majú zdravé detí.
Ďakujem vam kocky. Neviem, nechám to tak momentálne. Do soboty sme ešte v zahraničí na dovolenke, tak ak by som nedostala menzes do budúceho týždňa asi sa objednam na gyndu.
@barbara24v Ahoj,ja som mala dostať menštruáciu v nedeľu a ešte štyri dni po meškaní (do štvrtka) mi vyšli negatívne testy,až v piatok prvý slabučko pozitívny.Takže šanca samozrejme je 😊 Síce mne test silnel veľmi pomaly a nakoniec som o týždeň aj pol o to prišla ale nabudúce verím že to už dopadne dobre.
Ahojte Ms mi mešká 4 dni no testy mám stále negatívne. Je ešte nejaká šanca ze by som bola tehu?? :(
@kristina6014 mne pri druhom ukázalo až na 6sty den
@kukulienka83 je to zbytočné, teraz som ju dostala..
Ahojte som tu nova mne tiež meška už 9 dni a pichali mi aj pregnil neviem môžem byt tehotna test som si robila negativni dnes aj vcera sa objavil aj hnedi nezapachajuci vitok neviem čo si otom mam mislieť

@barbara24v vsetko je mozne. Zavisi kedy bola ovu. To vies? Podla mna citlivy qptkovy test z ranneho mocu uz musi ukazat cca 12 den po ovu aspon ducha.