icon

Nemôžem otehotnieť

21. nov 2025

Nemôžem otehotnieť. Už je to skoro 10 mesiacov čo stále pozerám na negatívne.testy. Deti už máme aj s rovnakým partnerom a vždy som do roka otehotnela. Teraz nič. Doteraz som to brala v pohode ale už ma to začína psychicky ničiť pozerať stále na negatívne testy a vždy menzes mešká. Zatiaľ to nechcem nijak riešiť lebo sme si povedali, že dáme tomu voľný priebeh. Bude bude nebude nebude. Tak hovorí môj muž. Keďže už deti máme, ze ak sa nepodarí necháme to už tak. Ale mňa to mrzí a stále rozmýšľam, kde môže byť problém. Snažili ste sa aj vy niektorá tak dlho a potom to vyšlo? 😔

anonym_58539c
21. nov 2025

Tlačíš na pílu

babushkaem
21. nov 2025

na druhu stranu, to, ze ste predtym pocali neznamena, ze kvalita spermii a aj vajicok bude stale rovnaka.. daj tomu este cas, pises, ze ste mali deti predtym do roka.

anonym_b23496
21. nov 2025

@anonym_autor prestan si robit testy a maj sex len ked mas chut. Nie na silu aby bolo dieta. Zacni normalne zit a sustred sa na nieco ine.

anonym_c5d77d
21. nov 2025

Prepáč ale 10 mesiacov nie je dlhá doba. Niektore skúsajú roky. Kamarátka mala nechránený styk s manželom 20 rokov a tiež už mali dieťa kým sa pošťastilo v čase keď už ani nedúfali.

anonym_5ccacb
21. nov 2025

Koľko máte detí? Možno už zasiahla "vyššia moc", niektorí ľudia by mali byť radšej bez detí a majú ich plný dvor.

veselo_neveselo
22. nov 2025

@anonym_autor
10 mesiacov nie je dlho.
Ak ti menzes meska kazdy mesiac, tak ho nemas pravidelny, a niekde moze byt chyba, alebo mas cyklus dlhsi nez si myslis.
Sledujes si cyklus, prip merias bazalnu teplotu? Tym by som zacala, len nech vidis, kedy asi mas ovulaciu, a ci sa triafate okolo nej 🙂
Ak nechces, ci ta to nebavi, tak chod za gyndr po radu. 10 mesiacov je ale naozaj malo na snazenie, aj ked predtym vam to vyslo rychlo, to neznamena ze aj teraz to tak bude.

anonym_718d15
22. nov 2025

@anonym_autor vacsina lekarov ti povie, ze 10 mesiacov neni snazenie 😉 po 2 rokoch uz je problem no... my sme sa snazili vyse 3 rokov... mam pcos a pomohli mi leiky na ovulaciu 😉

pudinka
22. nov 2025
@anonym_718d15

@anonym_autor vacsina lekarov ti povie, ze 10 mesiacov neni snazenie 😉 po 2 rokoch uz je problem no... my sme sa snazili vyse 3 rokov... mam pcos a pomohli mi leiky na ovulaciu 😉

@anonym_718d15 10mesiacov snazenia nie je problem do urciteho veku!

anonym_718d15
22. nov 2025
@pudinka

@anonym_718d15 10mesiacov snazenia nie je problem do urciteho veku!

@pudinka ja mam pomaly 37 a ? Nikto neriesil vek 😃 dali lieky na ovulaciu a bolo... ale nechali nas tak 3 roky....

lev26
22. nov 2025

@anonym_autor skus mi napísať správu 🙂 rada ti pomôžem

babi2345
23. nov 2025

@anonym_autor rozhodni sa podľa veku. Čím si staršia tým možno bude viac ťažšie. Ale nemusí byť. Možno hormóny nie sú v rovnovahe. Odsleduj si ovuláciu, ci máš, ci vtedy ste spolu? Ak neide ,tak gynekológ. Hormonálny profil, folikulometria, endokrinológia, spermiogram, lekári vám poradia podľa výsledkov. Kamarátka mala už jedno dieťa, po 3rokoch chceli zase neostala tehotná vôbec, na endokrinológii jej prišli nato ze chýbalo jej hormón, podľa krvných výsledkov, dostala lieky a ma. 2.syna. Ja by som nečakala, kým vás vyšetria, kým sú výsledky, kým je liečba, a aj tak nemusí sa podariť hneď a čas letí, ale to som ja, moje skúsenosti a môj názor, každý sa rozhodne podľa seba .... Veľa šťastia 🤞🤞🤞

really8
23. nov 2025
@lev26

@anonym_autor skus mi napísať správu 🙂 rada ti pomôžem

@lev26 a preco robis tolko tajnosti okolo tvojej uzasnej pomoci? To bude pekny odrb lebo leby ti slo o to sby sa zenam podarilo tak to tu napises rovno.

autor
23. nov 2025

Mám 30 rokov

babi2345
23. nov 2025
@anonym_autor

Mám 30 rokov

@anonym_autor tak není na čo čakať. Ja by som hneď riešila už aj skoršie. Veľa šťastia 🤞