Nepravidelný cyklus a snaha počať dieťa
Ahojte,
viete mi poradiť?
pokúšame sa o babätko a zvyčajne som mala pravidelnú menštruáciu a minulý mesiac mi prišla na 25-deň a tento mesiac až na 31-deň.
S čím to môže súvisieť?
Skúšala som v marci brať inofolic combi, ale začalo ma pobolievať na spodku brucha, tak som sa toho zľakla a radšej som to vysadila..
Inak aj vy ste také choré z toho, že keď ste sa nepokúšali, tak ste to nesledovali a teraz keď sa pokúšate, tak sa kontrolujete furt pozeráte ovulačný kalendár a tak?
Asi mám málo práce a niečim by som sa mala zamestnať 🙂
Dakujem
K.
@jumbicek9 ms sa ti mohol rozhadzat aj kvoli tomu inofolicu...ja som ho brala tiez cca 3 mesiace a takisto sa mi ms posunul...
Nuz ale nesleduj sa tolko...proste skuste mat styk kazdy druhy treti den a nesleduj tolko ovulaciu...lebo casom nadobudnes pocit,ze ziadnu nemas....tiez som sa tak sledovala,ovulacne testy kupovala,hlien sledovala...terwz prdime na to a sme v klude..ale na to musi clovek prist sam a asi si musi prejst aj odbobim sledovania,aby pochopil,ze tudy cesta nevede
Liek, ktorý si užívala, ovplyvňuje metabolické a hormonálne parametre, takže ten môže byť pôvodcom zmien v cykle. Držím prsty, ak môžem odporučiť, nerobte s plnou vážnosťou deti, ale s plnou vášňou sa milujte!! Bez pozorovania a sledovania!! Viem, že my ženy to prežívame inak, ale za všetko hovorí príbeh jednej známej, ktorá musela podstúpiť umelé oplodnenie pre nepriechodné vaječníky. Keď po mesiacoch rodičovských povinností absolvovali s mužom zaslúženú dovolenku a poriadne si to užili, prišlo spontánne počatie, ktoré bolo podľa lekárov nemožné!! 🙂 Netráp sa, všetko má svoj čas !!!
nie kazda ma menzes na den presne..aj 25dni je poriadku aj 31 je v poriadku..lieky na upravy cyklu maju tendenciu cyklus predlzovat

Presne si si odpovedala,viem ze je to tazke, ale nesleduj sa tak. Kludne sa ti aj zo stresu mohol cyklus posunut. Od prveho dna posedneho menzesu si odrataj dv tyzdne a ten den ak si zdrava, je ten plodny. Cize tyzden okolo toho dna mozete plodit. Drzim palce.