icon

Nepravidelný cyklus negatívne ovplyvňuje šance na tehotenstvo

2. júl 2025

Snažíme sa o dieťa tento mesiac to vyzeralo sľubne. Minulý cyklus úplne anovulacny ani náznak ovulácie. A tento mesiac takto ešte aj FF mi posunula ovulaciu ale teploty sú zasa nízke. Neviem čo už robiť poraďte. Som sklamaná.

Nepravidelný cyklus negatívne ovplyvňuje šance na tehotenstvoNepravidelný cyklus negatívne ovplyvňuje šance na tehotenstvo
sella38
2. júl 2025

A meriaš stále v rovnakú hodinu, po cca rovnakej dĺžke spánku? Ovulácia zrejme prebehla, ale ak dostaneš menzes (keďže teploty klesli), tak to vyzerá na veľmi krátku luteálnu fázu. Daj si skontrolovať hormóny.

colsami
2. júl 2025

Ako dlho sa snazite? Uz si bola odsledovat ovulaciu aj na folikulometrii u Dr.?

autor
2. júl 2025
@colsami

Ako dlho sa snazite? Uz si bola odsledovat ovulaciu aj na folikulometrii u Dr.?

@colsami snažíme sa 5 mesiacov. Nie ešte som nebola na odsledovani iba na klasickej preventívke pred mesiacom ale dostala som vtedy vyvolavacku. Tu je minulomesacný graf

colsami
2. júl 2025

No tak po 5 mesiacoch este nebud nestastna... Ak nemas 40. Ved to nejde hned. A radsej sa objednaj na folikulometriu ked uz Ti to ponahla, je to presnejsie a istejsie ako meranie teploty. Tri cykly mas hradene. A vies na com si.

autor
2. júl 2025
@sella38

A meriaš stále v rovnakú hodinu, po cca rovnakej dĺžke spánku? Ovulácia zrejme prebehla, ale ak dostaneš menzes (keďže teploty klesli), tak to vyzerá na veľmi krátku luteálnu fázu. Daj si skontrolovať hormóny.

@sella38 ja chodievam spávať až okolo polnoci a meriam o 4:30 vždy . Niekedy však vstanem v noci dcere zarobiť mlieko. Potom zasa zaspím.

veklipo
2. júl 2025

Podelim sa o moju skusenost: 6rokov sme sa znazili. Obaja zdravi, cyklus nepravidelny, ale ovulacia bola vzdy. Vyskusali sme vsetko mozne, cviky, chemia, caje, zaplatene vypocty. Nic nepomohlo, v 35r som teda podstupila IVF. Vyslo na prvykrat. Potom ani neviem ako v 39r som otehotnela prirodzene. Dnes sa na to pozeram ako na cestu, ktorou sme s manzelom museli prejst. A sme vdacni za 2 zdrave deti. Drzim palce!

autor
2. júl 2025

Môj vek je 29 rokov. Detičky už mám nebol predtým problém otehotnieť ale vtedy som sa nijak nesledovala. Mám pocit, že čim ďalej tým viac sa sledujem tým horšie. Minulý mesiac som nasadila gynex, macu a femibion, vceliu materskú kašičku . Všetko som to vysadila lebo som nemala žiadnu ovulaciu. Mám pocit, že čím je toho viac tým horšie. Už sa to aj bojím brať mám to doma v šuflíku.

colsami
2. júl 2025

Pozri, ak uz mas deti, mas len 29 rokov a "salies" z toho, ze piaty cyklus sa nedari, tak ano, nie je to v poriadku, (podla mna ani normalne) a najma to nie je prospesne celej veci. Tak vyhod ten teplomer do suflika, uzivajte si z muzom kazdy druhy den v obdobi okolo ovulacie a upokoj sa.