Nepravidelný cyklus po antikoncepcii: Je možné otehotnieť?
Ahojte Chcela by som sa opytat ci ma niekto rovnakú skúsenosť asi od 19 beriem antiku mam 27 pred antukou som mala kazdy druhy tyzden menštruáciu doktor mi odporučil antikoncepciu menštruáciu som mala kazdy 21 den no v juny som ju vysadila do teraz som mala menštruáciu normalne pokúšame sa o babo ale od konca decembra som do teraz mala tretí cyklus cize pravde podobnosť je nízka
Podarilo sa niekomu otehotnieť ak mal rovnakú skúsenosť
@denisa_deniska ahoj ano sledujem mam kalendár zacalo to ze mi 26 december dosiel az do 31 dec a teraz posielam foto cize v tom prípade nemam ziadne plodne dni ani ovuláciu
@jaja446 tak samozrejme, appka je fajn na zapisovanie si menštruácie, ale ona nie je tvoje telo, nevie, kedy ty máš reálne ovuláciu. To si treba odsledovať. A pokiaľ som dobre teraz pochopila, tak ty si mala jednu ms od 11-16, a druhú od 27-31?
@denisa_deniska ano a to je január v decembri som mala dve posledná bol od 26-31 december potom 11 január preto sa pytam
Takúto častú ms treba riešiť s gynekológom, normálne to nie je .. tam aj keby prebehla ovulácia, tak je krátka luteálna fáza na uhniezdenie vajíčka ... Hlavne, mňa osobne by asi trafilo mať tak často ms 🫣
@majulka098 asi pockam este mesiac a ak to bude pokračovať pojdem k doktorke ale toto som mala pre antikou a doktor to riešil vtedy jednými tabletkám co sa beru mesiac no nepomohlo tak mi dal antiku ale tárať mam inu doktorku 🙏
@jaja446 ja nechcem žiadne reklamy robiť, ale mám kamošku, ktorej predĺžili cyklus z 24-25 dní na 28-29 dní vložky s futomembránou z tiande, k tomu medzi ms používa intimky s fytomembránou ... Skúsila ich na môj popud, lebo mne tiež pomohli, ale na bolestivú a silnú ms ... A úplne zostala šokovaná po čase, keď sa to pomaličky menilo 🙂 ale myslím si, že u teba treba urobiť určite viac a riadne vyšetrenie gynekológom, zistiť príčinu, či je vôbec ovulácia, ak áno, aká dlhá je LF a podobne

@jaja446 určite ti zopár báb napíše, že otehotneli aj keď mali, resp skôr nemali menštruáciu ako ty, ale vôbec by som sa na to neupínala, a išla to riešiť s tvojim gynekológom. Sú lieky, ktoré vedia “donútiť” telo ju mať, a tak získať pravidelný cyklus. Určite to nebude tak jednoduché, sleduješ si ovuláciu? Či ju mávaš?