icon

Neprebehla mi ešte ovulácia?

7. apr 2021

Ahojte, neukamenujte ma za otazku. Chcela by som sa opytat na takuto situaciu :
13 dc vela plodneho hlienu a pozitivny ovulacny test,
14 dc tiez plodny hlien a ovulacne bolesti.
15 dc nebolo plodneho hlienu
Sex sme mali okrem predoslych dni aj 13,14 a 15 dc.
Dnes 16 dc a mam znova nejako vela hlienu a bolesti ako na menstruaciu. Chcem sa opytat ci sa moze jednat az teraz o ovulaciu alebo to moze nejaky zvysok ejakulatu zo mna vytekat zo vcera vecera?
Cyklus mavam 27-29 dni. Parkrat som bola na folikulometrii a ovulacia nastavala raz na 14 den a niekedy az na 16 den, tak som zmatena. Velmi si prajeme babatko, tak reku, ci sa aj dnes este mozeme posnazit, zajtra mi mm odchadza na sluzobku a pride az o tyzden. Dakujem 🙃

mattkapd
7. apr 2021

Ak by bola ovulácia 16DC a vy ste sa 15DC tulili tak nemusíte to zas preháňať.. Mne gynekolog odporučil každé 2 dni.. Kvôli spermiam.. Nam sa zadarilo 2x tak ze sme sa potulili v deň pozitívneho ovu testu

autor
7. apr 2021

@mattkapd to je super, ze sa vam aj hned zadarilo, zial u nas to trva viac ako rok. Mali sme mesiace sex kazdy 2.-3.den, a niekedy aj kazdy den v case ovulacie, v den pozitivneho testu aj ked dr poradil kedy sa snazit a zatial nic. Zdravotne sme ok, vysetreni a nic zatial nenasvedcuje, zeby sa nam to nemalo podarit raz 😊

mattkapd
7. apr 2021

Prvý sa nedaril vyše roka.. Druhé skoro dva roky až potom keď som nakúpila testy tak sa zadarilo.. Držím palčeky aby sa vám podarilo co najskôr ✊😘