icon

Neúspešné snaženie o dieťa

13. mar 2025

Zacinam byt uz mierne nalomená
Mame doma dceru ma 4r,chceli by sme druhe,snazime od septembra 2024,viem ze to nie je dlha doba,ine pary sa snazia dlhsie a nemaju deti vobec,ale predsa..Je to nieco
co narusi myslenie zeny...Spermiogram je okej,mala som 2 anovulacne cykly,jeden taky ze nepraskol folikul,Cykly 28-29..Od januara folikulometrie,teraz som 32.den cyklu, na 15 den cyklu dominantny folikul 17mm a mame sa snazit, dnes 32 den cyklu na teste duch a jemne hnede spinenie vlastne len kvapka za cely den na intimke.Ziadne PMS bolesti nic akurat ze ma taha podbrusie..Zase sa to urcite rozbieha a ja uz som tak dufala..
Od noveho cyklu - na druhy den uz mam brat letrozol a mam uz aj ovitrelle doma aj duphaston..Ale kedy
si to mam nasadit ked teraz len jednodnove spinenie? Co ked nepride krv? aj tak mam brat hned zajtra ked dnes len ta kvapka hnedeho cosi? Alebo az ked sa spusti krv..Poradte mi prosim
Dakujem pekne a prepacte za obtazovanie

simonkazga
13. mar 2025

Treba počkať na riadnu krv, nie jednorazové špinenie. Kľud, možno to už ani nebudeš potrebovať. Držím palce!

colsami
13. mar 2025

Na to, ze je to naozaj iba pol roka, velmi tlacis na pilu. Ak mas 40 tak chapem... Ale zatial "len" pol roka nic, a mate uz obehane folikulometrie vysetrenia spermogramy... Trosku mi to cele take "hrr hrr" pride.

Samozrejme ze Ti dietatko zelam a chapem ze ste asi "planovali" ze teraz, ale tak to naozaj nefunguje. Trochu sa uvolni a ked nemas nijaky vyrazny problem ani Ty ani muz (co podla vsetkeho nie), tak verim ze pride ked ma.

lgpd_nika
22. mar 2025

Určite vydrž na krv.. ja som napr. Zacala brat letrozol až 3 DC