icon

Nezvyčajné nízke hodnoty AMH

andrejka164
24. máj 2025

Ahojte, chcela by som sa opytat ci mate niektora skusenost s tym, ze Vam vysli nizke hodnoty AMH a nasledne Vam volala lekarka, ze sa mi v poslednej dobe stava, ze im z laboratoria chodia nezvycajne nizke hodnoty. Ze nevie preco sa to deje ci tam maju nejake problemy, alebo pouzivaju testy, ktore su citlivejsie na zapaly v tele. Odporucila test opakovat o 3 mesiace. Tym ze som mala v den odberu aktivnu fazu genitalneho herpesu, velmi velke bolesti, tak ci by to mohli byt ovplyvnene aj tym.
Dakujem za kazdu odpoved🙏

denisa_deniska
24. máj 2025

@andrejka164 choď si dať urobiť testy ako samoplatca a uvidíš

snowww1
24. máj 2025

Krv na toto vyšetrenie by mala byť spracovaná v laboratóriu čo najskôr, maximálne do 2 hodín, keď dlho stojí nespracovaná, môžu byť výsledky skreslené.

bejbs123
24. máj 2025

@andrejka164 chod do unilabs za 14€ na trnavskej aj bez objednania,v ten den mas vysledok

andrejka164
autor
25. máj 2025
@snowww1

Krv na toto vyšetrenie by mala byť spracovaná v laboratóriu čo najskôr, maximálne do 2 hodín, keď dlho stojí nespracovaná, môžu byť výsledky skreslené.

@snowww1 no mne volali az po tyzdni, ze teda takato je situcia. Akoze chapem, ze to moze byt aj moja skutocna hodnota, len ma prekvapilo, ze ked s tym maju teda problem, tak naco to robia. Ale skusim ako samoplatca a uvidim. Dakujem🙏