Niekoľkoročné stále dúfajúce snažilky
Ahojte všetky snažilky. Zakladám túto temu a dufam, ze sa nám spolu s dobre mienenými radami, dobrou náladou a pozitivnym myslenim podari to, o čo nám všetkým ide:o krásne dve čiarky na tehotenskom teste, o úžasné prežité tehotenstvo a nakoniec o krásne a zdravé babatko v našom naručí🙂))
Niečo o mne: volám sa Katarína, som z Nitry, pracujem ako lekárka. Vydatá som od 8/2008, asi tri roky sa snažíme o babatko a stále nič. Keď však čítam tieto diskusie, tak v skutočnosti sme sa ani až tak nesnažili, grafy s bazálnou teplotou (BT) som robila len v začiatku manželstva, nie za účelom počatia, ale naopak, aby sme sa vyhli plodným dňom. Keď sme zatúžili po babatku, nechala som grafy grafmi a milovali sme sa kedy sme mali chuť, myslela som si, že prirodzene to pojde najlepšie. Ale to viete, stresy v praci, skroo každý tretí deň nočné, veľká zodpovednosť a stále viac a viac povinností urobilo svoje. Potom zas zvyšovanie kvalifikácie, atestácia atď., nemala som ani kedy ísť ku gynekologovi. Nebola som u žiadneho asi 3 roky. A to nehovorím o tom, že neznášam chodenie po lekároch!! V rámci prevent. prehlkiadky mi pred 2 rokmi zistili hypotyreozu, som už dobre substuovaná, ale tehotenstvo stále v nedohladne. Menštruácia viac menej pravidelná, občas mešká 2-4 dni, ale teraz mi meškala 10 dní. Bola som si istá, že som tehotná, mala som aj príznaky (navsugerované), tehotenské tetsy síce negatívne, ale to možu byť, a dnes mrcha prišla! Taká som bola neštastná. Zároveň som sa ale naštvala, objednala z netu ovulačné testy, zakúpila kalendár od Dr. Jonáša (i keď mu absolútne neverím), mažela na budúci týždeň vyslala na spermiogram, ja pozajtra pojdem na horm, profil , i keď pred 2 rokmi bol OK a ideme sa snažilkovať hlavne počas ovulácie každý deň, minimálne každý druhý. Manžel je už celý bez seba🙂 Takisto budem merať BT i keď to kvôli nočným budú dosť obmedzené údaje, Rok 2012 patrí nám a verím, že aj vám. Podelte sa so svojimi skúsenosťami. Teším sa.pa.

@katooshik skus sa pridat sem 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/dlhorocne-snazilky/