Nižšia hodnota AMH
1,75 je ešte dobre. Zle to je už pod 1.
@petra844 ta hodnota je ok
Ja mam 1,86 a Dr. mi povedal že sa báť nemusím. Do 50tky síce mať menzes nebudem ale do 35tky budem schopna rodiť deti zo svojich vajíčok 🙂
Super dakujem vam😊👍🏻Tak sa tesim lebo som sa bala ..
@petra844
Aj ja som mala hodnoty AMH 0,02, lekár už ani neodporúčal Ivf, no skúsili sme to a podarilo sa to. Držím palce
@petra844 ťa hodnota je o ovarialnej rezerve, ak sa nemýlim. Prečo strašia ľudí... Ešte 10 rokov budeš môcť mať deti, neboj!
@snehulienka82
Dakujem za podporu lebo on to tak povedal ako keby pol roka rok a konec ze budem bezdetna.😂😂🙈.mna uz napadali hrozne veci ze vzdy som chcela mat dve mozno aj tri ale ze ci bude aspon teda do jedno krd sa nam cez rok nedari🙈
@petra844 aj mne tak povedala dr.. tusim som mala 1,25. A mam dceru. Teraz sa snazime mat druhe..
@snehulienka82 kolko sa snazite?ak sa smiem spytat kolko mas rokov?
@petra844 cca pol roka, a este kojim. Ja mam 35 a muz 42. Nie sme uz najmladsi, ale aj starsi maju deti. 😉 a ty?
Tak to je kratka doba pol roka este
Vzdy vsetci Dr povedia ze rok je uplne normalna doba ze az po roku sa to moze riesit ked sa nedari..no my sa snazime uz rok aj stvrt
Ale jasne tak ked uz mate jedno treba este jedno aby nebolo dcere smutno..ja mam 28r aj pariatel nemame este babo tak snad sa zadari coskoro
@petra844 vek je v pohode, posli ho spermiogram. 😉
@petra844 to mas este dobry vyskedok. Me zistili v jednom case 0,09 a po pol roku 0,57 a zadarilo sa.
@koukouroukou ja mam 0.46 a vitamin D pod normou.. teraz ho uzivam ... nepomohlo ti k zvysenej hladine Dcko? Diky
@petra844 Ja som otehotnela pri hodnote 0.3. Sice nam pomohli lekari, ale ja mam aj kopec inych problemov. Amh realne neodzrkadluje, ci dokazes otehotniet. Ale, ak chcete mat deti, neodkladala by som to. V tomto s tvojim lekarom suhlasim, ale tie ostatne tragicke scenare si mohol odpustit. Na prefuk chod az po tom, co budu vysledky spermiogramu. Aby si zbytocne nemusela podstupit zakrok. Drzim palce!
@klauduska33 Mal si soft stimulaciu? Kolko si mala vajicok a embryi?

Prepacte neslo mi sem pridat popis🙈
Prosim vas chcem sa spytat mali ste niektora nizsiu hodnotu AMH?dneska som volala za vysledky lebo sa nam dlho nedari a pan doktor povedal ze mam nižšiu hodnotu 1,75 ze mam malo vajicok ze mi urobi priechodnost vaječnikov potom ked pridem,priatel musi ist na spermiogram ale teraz berieme s partnerom doxyhexal 20dni takze plodit nemozeme ze potom ma skontroluje a ze to nemame odkladat ...
Otehotneli ste niektora pri takejto hodnote?citala som ze nieje to uplne najnizsia ale aj tak dost nizska