icon

Od februára 2017 ideme do toho

cucuska
7. feb 2017

Ahojte. Tak od februára ideme na to. Je tu ešte niekto, kto sa po dlhom /u mňa 10 ročnom / odhodlávaní rozhodol že ide na to ? Šup sem, nech nie som v tom sama 🙂

Strana
tinalc
7. feb 2017

Ahoj, určite nie si sama..: 🙂 . My máme 9 ročného syna, 20 mesačnú dcérku a rozhodli sme sa ešte pre jedno bábo... čím skôr tým lepšie nakoľko koncom roka už mám 39..

kristinenka
7. feb 2017

aj my sme sa rozhodli po 7 rocnej prestavke o dalsie babo, vlmi by sme chceli synceka, dcerka bude mat osem rokov v aprili

cyklomena
7. feb 2017

Nase dievcatko ma 12,5 r a cakame druhe😊

kristinenka
7. feb 2017

@cyklomena wau nebojis sa vekoveho rozdielu? ja nad tym stale premyslam

cyklomena
7. feb 2017

Nie! Uplne sa na to tesim! Nasa dcera je uzasna, velmi dobre dieta a neskutocne sa tesi. Este pred par rokmi nechcela o surodencovi ani pocut. Dozrela, my sme dozreli, bude to radost!

kristinenka
7. feb 2017

@cyklomena hej aj ja mam ten pocit, mala sice stale melie ze chce surodenca, no akosi nam to s muzom ubehlo a presli sme si narocnymi situaciami, zdravotnymi aj financnzmi. strasne s tesim ked sa zadari a predstavujem si ci to bude take ako ked sme malu cakali. predsa len som mala 20

cyklomena
7. feb 2017

@kristinenka pravda je taka, ze sme si pred piatimi rokmi povedali, ze chceme druhe. Tiez som si myslela, ze ked sa nam prve podarilo na prvy sup, tak nebude problem. A bol...

galaktic
7. feb 2017

Ahojte, pridávam sa k vám, my sme sa tento mesiac, resp. už na konci januára začali snažiť po MA.. Tak veríme v nový začiatok a tento krát už úspešný koniec.
Aby som sa vám trošku predstavila, mám 24 rokov a práve končím VŠ .

cucuska
autor
7. feb 2017

ahojte. No ja trochu bojím toho ako zas do toho vhupnem 🙂 Som zamestnaná na celkom dobrom poste a neviem si predstaviť ako to zas celé bude hihihihi. To je asi jediné z čoho mám strach. Mám 32 , viem že to nie je veľa, ale teraz keď má dcéra už 9 rokov, je to paráda 🙂 samostatnosť nad samostatnosť.

cucuska
autor
7. feb 2017

@galaktic Juuuj neboj podarí sa. Ja mám za sebou 2x MA a potom mi tu behá 9 ročné žieňa. 🙂 A keď si spomeniem koľko som si vytrpela , ale stálo to za to a hlavne hlavu hore a ide sa ďalej, veľa žien má po MA

cucuska
autor
7. feb 2017

@kristinenka Ja sa skôr bojím seba, ako to zas zvládnem . Zvláštne pred 10timi rokmi som sa vôbec touto otázku nezaoberala a teraz keď mám 32 to riešim 🙂

madana
7. feb 2017

Ahojte,vo febr chceme ist aj my do toho🙂
Mam za sebou predcasny porod,ktory nedopadol dobre a mal velmi smutny koniec😔😢Tiez mam doma uz 7 r dieta,a tiez pocit,ze bude velky vekovy rozdiel medzi detmi,ale tak co uz.....
Drzme si palce dievcata navzajom,aby sme to uz tentokrat dotiahli do stastneho konca🙏

galaktic
7. feb 2017

@cucuska ja som vždy rada keď počujem že žienky aj po takej skúsenosti majú zdravé detičky a všetko už bolo v ďalšom tehu ok. Ja sa snažím myslieť stále pozitívne, aj keď stále mám obavy či to vyjde aj teraz, nakoľko ja už nemám jeden vaječník a aj teraz sa ma všetci doktori v nemocnici pýtali či som otehotnela po umelom oplodnení. Držím vám palce pri snažení 🙂 Ja už odrátavam dni kedy si budem môcť urobiť testík 🙂 Dúfam, že na ňom bude to čo čakám 🙂
@madana držím palce, aby už teraz prebiehalo všetko v poriadku 🙂

cucuska
autor
7. feb 2017

@madana Musí to dopadnúť na 10000 % dobre 🙂

cucuska
autor
7. feb 2017

@galaktic No jám mať MS 13.2. to je v pondelok a v nedeľu chceme ísť lyžovať , tak asi budem musieť testovať deň pred MS 🙂 teda ak nepríde hihihihi

galaktic
7. feb 2017

@cucuska ja mám mať 14. a tiež idem v nedeľu testovať 🙂

matka295
7. feb 2017

Ahoj kočeny pridávam sa 😉 mam 27 rokov, snažíme sa pol roka a momentálne podstupujem vyšetrenia u gyndy ako prvé HP potom folikulometriu a gynda trvá aj na laparke.... Tak mám teraz čo robiť aby mi to neliezlo na mozog. Je to veľmi stresujúce. Ale čo už žena neurobí pre bábo 🤰

jarusmischo
7. feb 2017

Dievcata,aj ja sa pridavam,hoci my sme zacali uz vo februari 2013 😉

galaktic
7. feb 2017

@matka295 Ahoj, to máš veľmi zodpovednú dr. Držím palce 🙂

matka295
7. feb 2017

@galaktic ďakujem a to som po pravde ani nečakala že bude taká aktívna 🙊 tak ale dúfam že s jej pomocou sa mi čoskoro podarí 🤰. Aj ja ti držím palce všetkým žienka tu ❤

cucuska
autor
7. feb 2017

@matka295 To po pol roku ti toto všetko idú robiť ? Veď sa hovorí že do roka sa nič nerieši. To máš asi super gyndu

cucuska
autor
7. feb 2017

@jarusmischo Ahoj tak to je už dlhá doba. Nech to už je //

cucuska
autor
7. feb 2017

Hihih ale sme sa nazbierali , aspoň nám bude veselšie.❤

cyklomena
7. feb 2017

@jarusmischo my v marci 2012 a skoncilo to v septembri 2016 IVFkom.

bevab
7. feb 2017

Je nas tu viacero skusajucich. Dcera ma 8 rokov a tiez by chcela surodenca. Akurat u mna ten problem, ze som uz stara ...:0)

cyklomena
7. feb 2017

@bevab ja som urcite starsia🙈

cucuska
autor
7. feb 2017

@bevab a koľko máš rokov teda ak to nie je tajné 🙂

bevab
7. feb 2017

V lete budem mat 42....😲

cucuska
autor
7. feb 2017

@bevab no tak ti už hej ale.môj názor je človek má toľko na koľko sa cíti 😀😀😀 tak ide sa na to🤰

cyklomena
7. feb 2017

@bevab no dobre, vyhrala si☺ ja budem mat 40.

Strana