Odkedy bábo prijíma to čo mama zje, vypije ?
chcem sa vas spytat, ked ste sa zacali snazit, ci ste si hned davali pozor - myslim, ze ste nepili alkohol, nebrali lieky, so sportom opatrnejsie a tak ....
Jasne, ze áno... Ale taktiež ma to po tých rokoch neúspešných prešlo a spetne som si uvedomila. Ako som prehanala na začiatku....
babo ci plod ci co?
@petka987 priblizne do 8tt plod vyzivuje vylucne iba zltkovy vak, teda nie je napojene na krvny obeh matky, takze klud, neboj sa 🙂
@slniecko35 dakujem 🙂 moc, na toto som sa pytala, niekde som to citala a nevedela uz najst
@petka987 a taaaaaaakkkk.... No tak nejak do 7-8tt... 😉😉
ja sa so športom neplánujem obmedzovať, neviem si predstaviť sa prestať hýbať na trištvrte roka kvôli tehotenstvu. Alkohol pijem striedmo, ak si nájdem dve čiarky na teste tak prestanem úplne. Nefajčím, užívam kyselinu listovú, jem normálne, plánujem jesť normálne aj tehotná 🙂
@petka987 este strasne zavisi ako sa budes citit cez tehotenstvo. Ja prve tehotenstvo som cvicila do 36tt, samozrejme usposobene tehotenstvu. Teraz mi byvalo tak zle, ze som bola rada, ze sa po skolke postaram o maleho. Po cviceni som videla hviezdicky tak som to nechala. Uz he lrpsie tak s tym idem zacat.

@petka987 a to uz preco???? Ak nemas vyvazenu stravu ber kys listovu inak mozes zit dalej ako doteraz... Ja som den pred pozitivnym testom makala na Vibro platni plus brucho trenovala. My tu skoro 7 tyzdnova babulka spinka😉... Neupinaj sa na to.