icon

Oneskorená a slabá menštruácia - skúsenosti a rady

ivona28
7. jan 2026

Ahojte, chcela by som sa spýtať na skúsenosti žien, ktoré sa stretli s niečím podobným ako ja. Snažíme sa o bábätko zatiaľ 3 mesiace, cyklus mám v rozmedzí 27-31 dní. Posledná menštruácia prišla s menším oneskorením, 33. Deň cyklu. Mávam aj PMS, ale teraz boli príznaky slabšie ako obvykle, ale v prvý deň menštruácie som mala zasa silnejšie bolesti v podbrušku celý deň. Menzes je ale slabší než obvykle, už na tretí deň bol veľmi slabý. Test vyšiel negatívny. Rovnako aj minulý mesiac bola menštruácia slabšia ako bežne.
Chcela som sa spýtať, či neviete, čo môže byť príčinou, že menštruácia je "iná"? Viem, že aj psychika robí v snažení sa o bábätko veľa a snažím sa na to nemyslieť. Taktiež neviem, ako si potom vyrátať správne ovuláciu, myslela som si, že viem presne kedy je, ale teraz mám pocit, že cyklus mám celkovo nejaký rozhádzaný. 🥹Ďakujem za každé zdieľanie skúseností.🙂

anonym_ad2537
7. jan 2026

@ivona28 no.. mne raz prisla slabsia a bezbolestna menstruacia... Potom uz neprisla.. bola som tehotna... " Problem" bol, ze som mala ovulku tesne pred tou poslednou a nejak som otehotnela ( a to sme si este davali pozor).