icon

Otehotneli ste plánovane?

atomiclena
25. jan 2022

Otehotneli ste niektorá plánovane, sledovaním ovulačných testov atd?

greta2017
25. jan 2022

Ano, samozrejme

nika12323
25. jan 2022

Anoooo .. hneď na prvý cyklus , sledovala
Som ovulacny hlien a príznaky .

atomiclena
autor
25. jan 2022

bože baby zavidim :( my sledujeme ovulacne testy už polroka, a zatiaľ iba 3 mikropotraty.

nika12323
25. jan 2022

@atomiclena och to mi je ľúto .. ale netreba zúfať , a netreba sa ani na to moc pútať.. my sme sa rozhodli mat druhé bábätko po 3 rokoch a to sme si povedali ze keď sa podarí tak sa podarí mame čas , a otehotnela som hneď v prvý cyklus , ale s prvým dieťatkom sme sa tiež snažili pól
Roka , ale to som nesledovala ani plodne dni , nič 🙂

selu11
25. jan 2022

My sme sa snažili 10 mesiacov, potom som začala chodiť na folikulimetriu ku gynekológovi. Ten mi presne povedal, kedy mám ovuláciu. Zadarilo sa za dva mesiace. Druhý krát som si to odsledovala sama doma a podarilo sa hneď.
Veľmi vám držím palce 😉

katka1389
25. jan 2022

@atomiclena tri krat stoho jeden potrat ....

atomiclena
autor
25. jan 2022

@katka1389 moja zlata:(

jaskolka
25. jan 2022

Neviem, či to spadá pod "plánovane" lebo hoci som vždy vedela, kedy mám ovulaciu a cyklus ako hodinky, tak normálne sme sa milovali aj mimo toho, skrátka ako sme mali chuť a možno v čase ovulácie to bolo intenzívnejsie...
Ale problémy neboli ani pri jednom tehotenstve, ani dlhá "snaha"

luci_ba
25. jan 2022

@atomiclena neuvazujes nad nejakymi vyšetreniami? či uz máte porobene

mamina0078
25. jan 2022

Neplanovane v zmysle ziadne ovulacne testy a presne vypocitany den ale na 1.pokus 🙈🤣

atomiclena
autor
25. jan 2022

@mamina0078 wau gratulace

cyberk
25. jan 2022

ja som mala aplikaciu v mobile, ale nebrala som ju vazne :D no i tak v den, ked pisala ze mam najvacsiu pravdepodobnost otehotniet... tak sme skusili a podarilo sa 😂

mariejenka
25. jan 2022

@atomiclena mrzi ma ze sa Vam nedarí, prajem aby ďalší pokus bol úspešný.
My sme da dva krat s mužom dohodli ze dnes plodime a dva tehotensva . Priala by som takto každému.

x_mery_x
25. jan 2022

Ano planovanie, sledovala som si hlien a pri ovulke ma aj vzdy picha, tak som vedela presne kedy mam a hned na prvykrat sa podarilo. 🙂

vilma7
25. jan 2022

Áno plánovane a bez ovulacnych testov...aale keď teraz čítam odpovede, tak u mňa znamená plánovane, že sme sa rozhodli že teraz prvé baby...potom som odstavovala prvého od mlieka aby sme sa mohli pokúsiť o druhé baby a do 5.mesiacov (obaja 42 rokov) som bola tehotná.

diana999
25. jan 2022

@atomiclena planovane , ale nikdy som to nesledovala.. Trvalo to asi len 3 mesiace

alina765
26. jan 2022

@atomiclena 23.10.2021 svadba 9.11.2021 pozitivny test, hneď na prvý pokus sa zadarilo no bohužial 8.12.2021 najhorší deň v mojom živote 😢musela som isť na kyretaž.