Otehotnenie po kyretáži
Ahojte. Idem si k vám pre radu a vaše skusenosti.
S priateľom sme sa snažili o babatko, netrvalo to síce extra dlho ale podarilo sa až na 7 cyklus. Následne sme o babatko koncom 11 týždňa prišli. Keďže to bol uz vysoký týžden, robili mi kyretaz. Po kyrete som spinila asi 6 týždňov vkuse kým prišla ms. Bola som na kontrole po prvej ms vraj je bsetko v poriadku. Máme 26 rokov , od kyretu je to uz pól roka a zatiaľ sa nam nedarí. Odporúčanie od 3 rôznych lekárov bolo že sa môžeme zacat snazit uz po prvej ms. Viem že to nieje vôbec dlho.. ale trapi ma to. Je tu nejaká mamička ktorá si tymto prešla? Ak ano po akej dobe sa vám podarilo po kyrete otehotniet?.. ešte dodám že cyklus mam fakt jak hodinky ako pred tehotenstvom tak aj po ňom. Ovulaciu mam tiez vzdy presnú na cas. Na žiadne vyšetrenia sme neboli keďže prvýkrát nám povedala že do roka je to v poriadku a ked sme sa objednali tak ten mesiac to vyšlo a nestihli sme nic riešiť .. skúšala som brat aj gynex kvapky alchemilku a kyselinu listovú a nic. Dakujem pekne za odpovede
@anonym_autor ahoj, ja teda nie som po kyrete, potrat bol v skorom stadiu a vycistila som sa sama.. no otehotniet sa zatial nepodarilo ani rok PO. (Predtym sa podarilo na 4ty cyklus) Tiez skusene vsetko mozne, gynex, caje, lejdyvita, femibion, taktiez vitaminy pre manzela… Momentalne zaciname riesit dalsi postup s lekarom. Bohuzial vsetko chce cas. Otehotnenie je obrovsky proces a velka vec pre telo samotné. Drzim ti palce, aby si sa cim skor dockala vytuzeneho babatka. 😊
@anonym_autor 4 mesiace po kyretazi. Bola som starsia nez ty, cyklus aj ovulacia ako hodinky. 6 mesiacov je uplne v norme. Mne pomohlo netlacit na pilu a prist na ine myslienky.
Po kyrete nam odporucali cakat aspon 3 cykly... tiez som bola na kyrete v podobnom tyzdni, o troska neskor, podarilo sa otehotniet po 5 mesiacoch, ale trpnem stale, aby sa to uz neopakovalo, neviem ci by som to psychicky zvladla. Velmi drzim palce!
@anonym_autor u mňa taktiež bezproblémové cykly, všetky potraty v 7-9tt, u mňa od 27 rokov čo sme sa snažili 9 mesiacov, som mala prvý kyret chcela som počkať ja aspon 3 mesiace aj zo psychickej stránky no nemohla som otehotniet ešte 2 dlhé roky , všetky odborne vyšetrenia v poriadku v tej dobe... Len muž vtedy kúsok zly spermiogram. Prišlo ďalšie tehu ďalší kyret a po tomto kyrete som v 1 cykle hneď otehotnela čo som teda nečakala ale bohužiaľ aj to skončilo kyretom potom mi prišli na pravdepodobny problém v maternici... hlavne po dvoch rokoch ako sa nám to podarilo bolo v case kedy som si povedala že aj my dvaja sme rodina a prestaneme rozmýšľať nad bejby a ideme si užívať život, no hold práve vtedy to prišlo ... Tie produkty sú len vitamíny doplnky oni nezaručia tehu.... Každopádne daj na svoju intuíciu a držím veľmi silno palce... ✨

6-7. nič som nebrala, bola som staršia ako ty…