Otehotnenie po kyretáži: Ako rýchlo sa to podarí?
Ahojte baby, pred mesiacom som bola na kyretazi kvoli MA, akurat prebieha prva ms po zakroku, a potom by sme sa chceli znova snazit. Je tu niektora ktorej sa to podarilo takto na prvy sup a tehotenstvo bolo v poriadku?😊
@anonym_autor ja čakám na prvú ms čochvíľa a uvažujeme,žeby sme zase skúsili a nečakali na ďalšiu
Sice na prvy sup ano ale nedopadlo to opät dobre
@ivik4 a potom ste este otehotneli? Aj vam zistili preco ste opat potratili?
@anonym_autor ja čakám na prvú ms čochvíľa a uvažujeme,žeby sme zase skúsili a nečakali na ďalšiu
@anonym_32ecb3 ja tiez tak chcem ked tato skonci necakat🙂
@anonym_32ecb3 ja tiez tak chcem ked tato skonci necakat🙂
@anonym_autor držím palce,nech sa nám to teraz podarí do zdarneho konca 🙂
Zavisi aj od toho z akych dovodov bol kyret, v akom stadiu, a ake su odporucania Dr zo zdravotneho hladiska, kedy mozete ist na to. Ak zo zdrav.hladiska nie je problem, nie je dovod ze sa nepodari aj na prvy krat. (Rovnako ako sa moze aj rok nedarit).
Vela stastia.
Ja som počula od viacerých mamičiek, ktoré týmto prešli, že im gynekolog neodporúčal ponáhľať sa hneď, jedna hovorila, že jej doporučovali dať sa do poriadku niekoľko mesiacov.
Odporucali mi pockat aspon 3 mesiace, aby sa maternica dala do poriadku po zakroku
Môžete sa snažiť hneď po prvej (aktuálne vedecké poznatky). Kedy sa to podarí a ako to dopadne je vo hviezdach, ale držím palce 🙂 nám to vyšlo na tretí cyklus snaženia, čiže štvrtý po kyretáži.

Ja som bola na kyretáži zo zdravotných dôvodov, následne prišla jedna menštruácia a ďalšia už nie.