Otehotnenie po potrate: Je to možné bez prvej menštruácie?
Žienky minulý rok v septembri som otehotnela,ale žiaľ skončilo to spontánnym potratom v novembri,vajíčko sa prestalo vyvíjať a spontánne som krvácala doma asi mesiac ( decká sledoval). Tento mesiac som čakala svoju prvú menštruáciu po potrate ale už asi nepríde. Robila som si rôzne testy počas tohto obdobia a videla som že hcg mi kleslo na nulu ,chcela som vedieť či všetko prebehlo ako malo,dnes som si robila nový test a je pozitívny. Je teda možné že som opäť tehotná bez prvej menštruácie po potrate. Bude to v poriadku ?

Intime test
Môžeš ja som tak mala.Tiez som spontánne potratila a ďalšiu menštruáciu som nedostala a už ma skoro 13 rokov 😍
Mne povedala dr, že čím skôr, tým lepšie. U mňa síce prebehla 1 ms, ale všetko bolo následne v poriadku.
Ano je to mozne. Mnohe zienky aj po porode takto otehotneju. Prajem hlavne vela zdravia. Nech sa to teraz podari…
@danielittar ešte mi napadlo ci na kontrolu stačí ísť o 2 týždne. Keď nemám žiadne problémy ( predtým som krvácala). Alebo mám ísť skor,aby nasadili nejakú liečbu po Tom spontánnom potrate ?
Ja som bola na kontrolu hneď a dostala som Progestanelle tabletky na vkladanie. Odporúčam radšej ísť, netreba nič podceniť. Maximálne ta otočia 🙂
@danielittar ďakujem. Snáď dostanem rýchly termín. Ráno urobím test a budem kontaktovať lekára. Len je to tam s nimi ťažko ,v klinike môj lekár ordinuje len raz týždenne.. dovtedy budem asi musieť počkať 😟
Dobré ráno žienky. Nové dva testy,pepino a babytoptest. Oba veľmi slabé. Niečo tam je ale malo by to silnieť. V noci som bola o 3 cikať a test som robila 8:30 tak možno to bol slabo koncentrovaný moc. Fakt neviem. Bojím sa aby sa neopakovalo to čo predtým. Nekrvacam, podbruško trocha boli ako pri ms ..teraz neviem či k tej dr ísť ak je to napríklad biochemické tehotenstvo..
Napadlo mi že to môže byť cysta? Mám jednu 3.5 cm
@sofia1979 žiaľ nenašla som v obch už intime. Preto tieto dva. Neviem aký deň cyklu som lebo som po spontánnom potrate, po vyčistení som čakala na prvú ms. Ale nedosla
@sofia1979 a testy predtým ako som dokrvacala boli čisto negatívne takže nebude to zostatkove