icon

Otehotnenie po vážnej chorobe

22. máj 2025

Prosím tie čo ste prekonali nádorové ochorenie v mladosti,podarilo vám potom prirodzene otehotnieť?
V tej dobe som bola veľmi mladá, a priateľ hneď zdrhol. Od vtedy prešlo skoro desať rokov a prvý krát mám partnera s ktorým plánujem na ďalšie, len mám obavy načať túto tému, lebo čo poznám dve tri ženy ani jedna už nevedela otehotnieť.

modrahruska
22. máj 2025

Spoznala som v porodnici zienku, ktora sa snazili vela rokov o babatko, ale snaha bola napokon prerusena rakovinou prsnika, cize operacia, chemo, prisla o cely prsnik, no a ked sa chystala ist na rekonstrukcnu operaciu, tak sa zrazu zadarilo a uz ju musela odlozit. Zelam vela sil a stastia 🙂

jazula
22. máj 2025

Mala som lymfóm v 20tich, podstúpená chemo aj ožarovanie. Otehotnela som prirodzene a na prvý pokus v 38 🙂. Niekoľko rokov pred otehotnením som výrazne schudla, pravidelne cvičila a zdravo sa stravovala….podľa mňa aj to pomohlo k bábu.

balerina2025
22. máj 2025

ano, kamaratka, a uz ma dve deti a do 3 rokoch stihla obe bez problemov

veselo_neveselo
22. máj 2025

Zalezi aj od liecby, aku si musela podstupit. Menzes mas normalne pravidelny? Najlepsie ist sa poradit ku gyndr., nech porobi vysetrenia.

autor
23. máj 2025
@veselo_neveselo

Zalezi aj od liecby, aku si musela podstupit. Menzes mas normalne pravidelny? Najlepsie ist sa poradit ku gyndr., nech porobi vysetrenia.

@veselo_neveselo áno mám , chemo pred aj po operácii