Otehotnenie po vážnej chorobe
Prosím tie čo ste prekonali nádorové ochorenie v mladosti,podarilo vám potom prirodzene otehotnieť?
V tej dobe som bola veľmi mladá, a priateľ hneď zdrhol. Od vtedy prešlo skoro desať rokov a prvý krát mám partnera s ktorým plánujem na ďalšie, len mám obavy načať túto tému, lebo čo poznám dve tri ženy ani jedna už nevedela otehotnieť.
Mala som lymfóm v 20tich, podstúpená chemo aj ožarovanie. Otehotnela som prirodzene a na prvý pokus v 38 🙂. Niekoľko rokov pred otehotnením som výrazne schudla, pravidelne cvičila a zdravo sa stravovala….podľa mňa aj to pomohlo k bábu.
ano, kamaratka, a uz ma dve deti a do 3 rokoch stihla obe bez problemov
Zalezi aj od liecby, aku si musela podstupit. Menzes mas normalne pravidelny? Najlepsie ist sa poradit ku gyndr., nech porobi vysetrenia.
Zalezi aj od liecby, aku si musela podstupit. Menzes mas normalne pravidelny? Najlepsie ist sa poradit ku gyndr., nech porobi vysetrenia.
@veselo_neveselo áno mám , chemo pred aj po operácii

Spoznala som v porodnici zienku, ktora sa snazili vela rokov o babatko, ale snaha bola napokon prerusena rakovinou prsnika, cize operacia, chemo, prisla o cely prsnik, no a ked sa chystala ist na rekonstrukcnu operaciu, tak sa zrazu zadarilo a uz ju musela odlozit. Zelam vela sil a stastia 🙂