icon

Otehotnenie počas choroby: Máte skúsenosti?

16. jún 2024

Ahojte. Ako naschvál, ovulácia na spadnutie a muž teplotuje okolo 37.5-max 39.5 má už tretí deň /pomedzi teplotu zráža liekmi/. Podarilo sa niekomu aj tak otehotnieť? Je veľa štúdií,kde to popisujú ze teplota môže/nemusí poškodiť spermie.
Pýtam sa skôr pre zvedavosť, svet už nepadne ked sa to nepodarí znovu tento mesiac,aj s tým rátam viac ako obvykle 😁

sheila121
Odpoveď bola odstránená
nika23t
16. jún 2024

Keď manžel fyzicky vladze, tak prečo to neskúsit 😊 Len aby si sa nenakazila aj Ty. A ja Ti rozumiem. Ak sa snažíte o babo, každý mesiac človek čaká, dúfa. A je to, ako píšeš. Teplota môže, aj nemusí ovplyvniť spermie.

larinka552
16. jún 2024

Pockala by som o mesiac. Predsa len nie je to uplne prirodzene pre organizmus a mozno ani zdrave nie. V tele je pocas choroby zvysene crp, cize zapal a dalsie markery. Navyse muz ma teplotu, cize to nie je iba jeden soplik. Nemuselo by sa nic stat ale naco zbytocne riskovat. Aj ked viem, ze kamoska tak otehotnela a uz maju zdravu 3,5 rocnu dcerku.

simca06022011
16. jún 2024

Ja som takto otehotnela podla vsetkeho ze som bola totalne chora :D ale teda neviem si predstavit, ze by moj chlap bol chory a ideme na to.. :D mna by to ani nenapadlo :D

viestta
16. jún 2024

@sheila121 zas na druhej strane, aj keby mal chlap zo soplika smrt na jazyku, tak na sex mu chut neodide

sheila121
Odpoveď bola odstránená
nevenka
16. jún 2024

@viestta no veru moj muz chce aj chory, teda ked ma 38,5 a viac, tak nie, ale podla toho viem, ako velmi je chory 😅🤣