Otehotnenie podľa 26-dňového cyklu
Chcem sa opytat ze ktore dni ste mali plodne dni podla 26 dnoveho cyklu a kedy sa podarilo otehotniet , menzes mi meska 3 dni a mam biely hlien lepkavy ...
@00556677 Tak držím palce, ale mne napr. bolo veľmi teplo na hlavu, hlien žiadny a kŕče v bruchu, ako by malo niečo prísť a nič nechodilo. A boleli ma prsia. A keďže podľa mňa môžu nastavovať 26-dňový kalendár, tak to na 30. deň bolo jasné, že tam sa niečo deje ;), lebo mne zvyknú meškať tak max raz do roka.
Ahojky ja som mávala 26dc cyklus a ovu bola medzi 9-12dc.
posledné mesiace som mala cyklus takyto - 33, 27 ,28 ,26 a teraz neprisiel ms a ziadne bolesti nemam co som zvykla mat tyzden pred menstruaciou
Škoda že tento mesiac bol krátky cyklus pretože ked plodne dni vychadzaju 9-12 dc. A styk som mala 8, 13 ,14, 15,16 ,18 ,20 21 dc. Takže určite zase len hormony 😒
Ďakujem všetkým
@00556677 veľmi držím prsty 😉...keby to náhodou nevyšlo, tak to treba skúšať tak 9-15 deň, tak sme to skúšali s manželom, prvé dieťa vyšlo na 1 šup týmto spôsobom (ale pila som tuším mesiac predtým čaj alchemilku + brala kyselinu listovú a manžel tiež kyselinu listovú)....teraz to skúšame opäť 1x a brala som to isté i manžel a asi sa zase zadarilo, aspoň podľa príznakov, ale čakám do menštruácie, aby som nebola sklamaná ...máš nejaké prejavy/príznaky tehotenstva? teda okrem chýbajúcej menštruácie ...
Ja som uz pol roka po potrate a este stale sa nepodarilo ale to asi koli zvysenemu prolaktinu ten mi brani k ovulacii ...
@00556677 v prípade neúspechu, ale veľmi držím prsty, aby to bolo úspešné...tak skús piť tú alchemilku, tá vie krásne upraviť cyklus a veľa ženám pomohla k otehotneniu...ja sama mám ovuláciu omnoho intenzívnejšiu, keď ju pijem...naposledy som myslela, že od kŕčov (ovulačné) asi umriem ...
@00556677 mňa prsia neskutočne boleli (a to ma nezvyknú bolieť pred menštruáciou)...áno, cítila som sa furt mokro...ale nie vodnatý výtok ako pri ovulácii ale taký bielo-žltý, lepkavý ale tesne predtým bol vodnatejší (ale nie až taký ako pri ovulácii)...iný ako zvyčajne pred menštruáciou...pred menštruáciou nemám takmer žiadny...inak ja všetky "ženské" zmeny cítim v podbrušku, takže po ovulácii som mala asi 4 dni akoby menštruačné bolesti a potom zmizli...
Test mam negativny 😏 takze zase cela hormonalna rovnovaha rozhadzana

Ahoj, ja, veď podľa ovulky, ja som ju mala posunutú na 16. deň. Ja som teda hlien nemala, ale veď si sprav test - mne to ukázal na 30.deň také dve čiariská ;)