Otehotnenie pri zlej morfológii spermií: Vaše skúsenosti?
Zdravím žienky podarilo sa niekomu otehotnieť pri morfológii 1, 3 prirodzene alebo inseminaciou..vyše roka navštevujeme reprodukčné centrum raz som otehotnela skončilo to potratom a minulý mesiac som mala bio. Do ivf sa nehrniem už IUI je pre mna ťažké
@elevora tazko povedat... My sme sa snazili 3 roky. Nakoniec ivf a z 23 vajicok bolo 1 A kvality a druhe B..... A kvalita sa podarila a na druhy som nemala odvahu. Potom sa podarilo prirodzene ale s potratom. Prestali sme sa snazit. Nebudem sa znervoznovat. Staci nam 1.
Manzel inak sa stravuje zdravu.. Nefajci a nepije. Daval pozor na zohriatie. Bral a vitaminy vseljake dlhodobo. Pri ivf mal 1% a po potrate 0%. Nevieme dovod.. Preco.. Ci vekom... Sice ma iba 38r, ale aj tak.....
@elevora po asi 4-5 rokoch pri morfo 1% som otehotnela prirodzene a porodila si dcerku. Inak neuspesne iui aj ivf.
@elevora Moj byvaly mal spermiogram len 1% zivych spermii a aj tie boli prevazne vsetky morfologicky zle a pohyb bol zvacsa dozadu a do stran a uz ma 3 deti s 2 zenami. Jedba z jeho mileniek otehotnela hned pri druhej sulozi. Lekari dovtedy odporucali len inseminacie a umele oplodnenia 😇.
Môj manžel mal 1% dobrých spermií otehotnela som po roku od snaženia ale skončilo to MA. Teraz som tehotná znovu vyzerá byt všetko ok som v 12. Týždni a otehotnela som znova po pól roku.
@elevora stacia muzovi vitaminy.... FERTIDUO 🙂 a prirodzenou cestou to pojde 😉 moj mal tiez takto morfologiu a v centre nam odporucili tieto vitaminy... ziadna inseminacia ani nic... 🙂

@elevora my sme mali morfo asi 1%. Prve mame cez ivf,,vysiel 5 vklad.
Po 8 rokoch mame dieta aj prirodzene, ani nevieme kedy 🙂