Ahojte dievcata, ak planujete otehotniet zaciatkom roka pridajte sa a podelme sa spolu o nase radosti a starosti.
S drahym sa uz tesime a verime tomu, ze sa to podari skoro. Meriam BT, robim ovu testy a sledujem hlien. zatial sa teda nenudim 😀 a vy ako?
Neboj Ono treba pozitívne myslieť a dúfať A veď aj zázraky sa stávajú
vieš čo - už sa asi aj vyrovnávam s bezdetnosťou....
je to ešte priskoro, priskoro, ale je to oslobudzujúce...
ahoj kamikka .... no ano, trosku sme ozivili "profil face" 😉
pridaj aj ty nejaku 😉 Moja .... a nesmies takto mysliet, nic nie je nemozne a vsetko len chce cas. Neboj, viem o com hovorim. Niekedy si skratka musime na to stastie pockat 🙂
Presne Kamikka Ako píše Majka Nič nie je nemožné A keď sa niečo veľmi chce tak to nie je stratené Ver
no baby ..... pozeram modre z neba a zasa revem. Niektore zeny su fakt tazko skusane zivotom. Tito nemohli mat deti, ked sa im po 15 rokoch narodili trojicky, ona zostala na tri mesiace v umelom spanku, zlyhal jej organizmus a nakoniec ju muz opustil. No rozumiete tomu? Ja tym chlapom niekedy nerozumiem .... mozno to bolo pre neho tazke .... ale ako mohol nechat zenu na invalidnom doch. s troma detmi samu? bez pomoci .... bez lasky .... ☹ Obdivujem ju, fakt.
Juj majka ja takéto relácie radšej nepozerám lebo furt pri tom revem
Baby, vďaka za podporu.... nebola som tu, trocha som pracovala .-)
ani ja nepozeram modre z neba - podla mna to ani zdaleka nie je zábavná relácia...
pre tých, ktorí vymeškali moje predstavenie - my nemáme diagnostikovaný žiadny problém,
len sa nebránime otehotneniu a stále nič... je tomu 8 mesiacov.
Juj kamikka tak to 8 mesiacov je ešte nič To je v pohode moja Neboj My sme druhé vyše roka aj tak sa neujalo
kamilka 8. mesiacov naozaj nie je vela my takmer 5. rokov a predsa sa podarilo treba tomu veriť že sa podarí, to že na to nemysli je blbosť, na to sa nedá nemyslieť 😀
Presne mirip na to sa myslieť nedá Som rada,že sa vám to takto pekne podarilo Veď nádej zomiera posledná,nie?!
caute caute 🙂 😉
ahojte 🙂 🙂 🙂
tak som tu zasa, vcera som sa v tej rychlosti zabudla aj rozlucit 😀
cau camelco, co nove? to ty zajtra ides k dr.?
ano zajtra idem, aj preto som si napisala, ze chcem aby bol piatok 😀
som si myslela 🙂 .... ach jo, aj ja uz chcem .....
Ahojte...
veru niektorí ľudia majú fakt "nadelené" 😖 ale tak keby bol život spravodlivý tak sme už všetky tehulky a pod..
A kam ideš camelco k akému dr?
zabka .... do piestan do CARu 😉
Caute baby ...som tu prvy krat...poradte mi ake vysetrenia mam podstupit po roku snazenia sa ☹
ahoj janda, vitaj 🙂
a s doktorom si sa o tom nebavila? Alebo si pripad ako ja, ze som na vsetko musela prist sama 😒 ....
ja by som si asi dala urobit hormonalny profil a spermiogram u partnera ... na zaciatok.
juuj konecne sa da uz aj vonku vybehut, dokonca slniecko na mna kuklo asi na 10 sec. 😎 len tak dalej 🙂
ahoj janda 🙂
fuuuuha lenocka ... a nepripiekla si sa? 😀
u nas stale pod mrakom 😒
janda .. pripajam sa k majke
lenocka .... ako ti je dobre .... a ja sedim v robote 😒 Ale poobede mame v skole vystupenie ku dnu Matiek (oneskorene ale predsa 😀 ) ... tak sa tesim na toho mojho "pampusika" 🙂
😀 😀 😀 camelco si trafila. Veru som hned tvar natrcala, nech ma hreje 😀
😀 😀 😀 jeeeej to by som si isla pozriet, ja tiez v robote 😝
skoda, ze tu u nas nie je slniecko, ale to robime asi hned vsetci, natrcame k nemu tvar .... taka pozitivna energy 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no ja nijako.... ja som čakateľka na zazrak 🙂