Ovitrelle, otehotneli ste?
Ahojte, mam prvý mesiac Ovitrelle nakoľko sme obaja vraj ok, aj keď ja mam pravý vajcovod neprechodny. Ovulaciu mam teraz na ľavej strane, tak by sa to mojlo podariť. Aké máte skúsenosti s Ovitrelle?
@erika434 ahoj Erika, my sme sa snažili pól roka a zadarilo sa prirodzene následne prišiel MA a o štyri mesiace nám odporučili clostylbegit a pichnutie injekcie ovitrelle. A o mesiac už menstruacia neprišla. Takze zabralo na prvý sup avšak tiež to skončilo rovnako zle. Kamarátka tiež po ovitrelle hneď otehotnela a má krásne zdravé dvojičky. Je tam totiž šanca na mnohopočetné tehotenstvo 😊
Ahojte . Prosím o radu . Dnes je 10 den od pichnutie ovitrelle 250ui , som 6den od et ,a test pozitívny, vkladali mi dve embryjka. Bazalna teplota je 36,8 ,určite budem testovať ešte o pár dni ,ale či sa môžem pomaly tešiť alebo je to ešte z injekcie :/ ..pred9sle dve ivf som mala pregnyl 10000ui a na 6den od et ani duch . Ďakujem za každú info 🙂
@lily411 ako si dopadla? 🙂
@hederamonstera ahoj. Nepodarilo sa .. dostavil sa menzes v plnej paráde, ale ja som už od 13.2. cítila že to je v prdeli a 17.2 som bola na krv lebo už som krvacala a negativna.
@lily411 tak to ma mrzi :(
Ahoj te dievčatá chcela by som sa opýtať že či po druhi krad ovitrlle je úspešná lebo sa snažíme 10 rokov o bábätko astale nič už po druhí ráz mám pichnutu infekciu aj som brala klosibegit aj bola som na zakroku prechodnost vajco vodov ak máte snecim podobne stim čo ja napiste
@milenapestova nakoniec sme riešili IVF a nas syn má už 1,5 roka. Bolo to najlepšie rozhodnutie. Nečakajte a konajte ❤️

@erika434 niekomu pomôže a niekomu nie.. to je tak jak zo všetkým