Ovplyvňuje lubrikačný gél šancu na otehotnenie?
Ahojte, môže nám ovplyvniť šancu otehotnieť lubrikačný gel? Až dnes som si zistila, že to môže znížiť šancu..vám sa podarilo otehotnieť aj s lubrikantom? Myslím s bežným, nie podporujúci otehotnenie.. samozrejme už budeme používať iný, alebo žiadny.. my sme použili water-based od dr max
Je dokázané, že lubrikant môže mať nepriaznivé účinky na spermie.
Áno moze, existuju ale lubrikanty na podporu prostredia aby tam spermie dlhšie prežili 🙂 mali sme conceive gel
Áno moze, existuju ale lubrikanty na podporu prostredia aby tam spermie dlhšie prežili 🙂 mali sme conceive gel
@katariiinkaa chceme kúpiť, len ma mrzí, že sme sa už nejaký čas snažili a nenapadlo mi, že by mohol byť práve problém v bežnom lubrikante :/
Ahoj, aby som ťa potešila, ja som otehotnela pri používaní úplne bežného water-based lubrikantu, takže kľudne to aj mohlo vyjsť tento mesiac. 🙂
Ahoj, aby som ťa potešila, ja som otehotnela pri používaní úplne bežného water-based lubrikantu, takže kľudne to aj mohlo vyjsť tento mesiac. 🙂
@anonym_1522c6 tak to ma úprimne potešilo 😊 tak snáď to vyjde aj nám tento cyklus ☺️
@anonym_autor my sme používali Conceive plus, aj pri prvom pred 2 rokmi a aj teraz. Teraz nám stačilo len raz použiť. Mám ho na predaj ak by ste niektorá chceli, keďže my už nepotrebujeme.
@anonym_1522c6 tak to ma úprimne potešilo 😊 tak snáď to vyjde aj nám tento cyklus ☺️
@anonym_autor ja som otehotnela s používaním lubrikantu a dokonca muž do mňa ani neejakuloval čiže len kvôli predejakulacnej tekutine

@anonym_autor ja síce neviem či to bolo tým....ale 4 cykly sa nám nedarilo pri používaní lubrikantu a na 5. cyklus to vyšlo (bez používania lubrikantu)...napr glycerol, ktorý sa bežne do lukrikantov dáva môže spomaľovať spermie