icon

Ovplyvňuje lubrikačný gél šancu na otehotnenie?

5. okt 2025

Ahojte, môže nám ovplyvniť šancu otehotnieť lubrikačný gel? Až dnes som si zistila, že to môže znížiť šancu..vám sa podarilo otehotnieť aj s lubrikantom? Myslím s bežným, nie podporujúci otehotnenie.. samozrejme už budeme používať iný, alebo žiadny.. my sme použili water-based od dr max

anonym_7f054b
5. okt 2025

@anonym_autor ja síce neviem či to bolo tým....ale 4 cykly sa nám nedarilo pri používaní lubrikantu a na 5. cyklus to vyšlo (bez používania lubrikantu)...napr glycerol, ktorý sa bežne do lukrikantov dáva môže spomaľovať spermie

domka222
5. okt 2025

Je dokázané, že lubrikant môže mať nepriaznivé účinky na spermie.

katariiinkaa
6. okt 2025

Áno moze, existuju ale lubrikanty na podporu prostredia aby tam spermie dlhšie prežili 🙂 mali sme conceive gel

autor
6. okt 2025
@katariiinkaa

Áno moze, existuju ale lubrikanty na podporu prostredia aby tam spermie dlhšie prežili 🙂 mali sme conceive gel

@katariiinkaa chceme kúpiť, len ma mrzí, že sme sa už nejaký čas snažili a nenapadlo mi, že by mohol byť práve problém v bežnom lubrikante :/

anonym_1522c6
6. okt 2025

Ahoj, aby som ťa potešila, ja som otehotnela pri používaní úplne bežného water-based lubrikantu, takže kľudne to aj mohlo vyjsť tento mesiac. 🙂

autor
6. okt 2025
@anonym_1522c6

Ahoj, aby som ťa potešila, ja som otehotnela pri používaní úplne bežného water-based lubrikantu, takže kľudne to aj mohlo vyjsť tento mesiac. 🙂

@anonym_1522c6 tak to ma úprimne potešilo 😊 tak snáď to vyjde aj nám tento cyklus ☺️

mima402
11. okt 2025

@anonym_autor my sme používali Conceive plus, aj pri prvom pred 2 rokmi a aj teraz. Teraz nám stačilo len raz použiť. Mám ho na predaj ak by ste niektorá chceli, keďže my už nepotrebujeme.

velkanika
12. okt 2025
@mima402

@anonym_autor my sme používali Conceive plus, aj pri prvom pred 2 rokmi a aj teraz. Teraz nám stačilo len raz použiť. Mám ho na predaj ak by ste niektorá chceli, keďže my už nepotrebujeme.

@mima402 môžem vedieť cenu ďakujem

anonym_568b4c
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_1522c6 tak to ma úprimne potešilo 😊 tak snáď to vyjde aj nám tento cyklus ☺️

@anonym_autor ja som otehotnela s používaním lubrikantu a dokonca muž do mňa ani neejakuloval čiže len kvôli predejakulacnej tekutine

mima402
12. okt 2025
@velkanika

@mima402 môžem vedieť cenu ďakujem

@velkanika tak 12€, keďže nový stojí 26